2024.06.21. - Alajos, Leila

Férfiak mellkas szőréből készítenek szőrmebundát

Férfiak mellkas szőréből készítenek szőrmebundát
Férfiak mellkas szőréből készítenek szőrmebundátSzőrmebunda, gyilkosság nélkül... - férfi mellkasszőrből! A valódi szőrmebunda támadói rendszerint azzal érvelnek, hogy ezekre minden esetben csak állatgyilkosságok útján lehet szert tenni. Most azonban itt a humánus megoldás - szó szerint emberi! Szőrmebunda, gyilkosság nélkül... - férfi mellkasszőrből! Aki eddig csupán azért fanyalodott a műszőrmére, mert nem akart csatlakozni az állatgyilkosságot pártolók táborához, az most végre fellélegezhet: már ő is hordhat igazi szőrből készült bundát, amihez ráadásul még megölni sem kellett senkit.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az Arla nevű cég ugyanis olyan kabátokat dobott piacra, igaz, egyelőre erősen korlátozott számban, de cserébe egyedi fazonnal, amely nem másból készült, mint valódi férfiszőrből. Igen, az erősebbik nem mellkasszőrzetét fonták bele az alapot adó szövetbe.
A kabátok darabja 200 munkaóra alatt készült el, a szőrszálak millióinak felhasználásával. Ára természetesen ehhez az exkluzivitáshoz igazodik: 2499 fontért (880 ezer forint) lehet hozzájutni - számolt be a Metro című brit lap.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra