2024.06.24. - Iván

Legyél az Orpheus Állatvédõ egyesület támogató tagja, legyél állatvédelmi önkéntes!

I. Legyél egyesületi tag!
II. Legyél állatvédelmi önkéntes!
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

I. Egyesületi támogatói tagságba lépés

Az állatvédelem rögös utakon folyamatosan segíti rávezetni a lakosságot a felelõs (gazdasági és hobbicélú) állattartásra, a tudatos környezetkezelésre. Az Orpheus Egyesület a kilencvenes évek óta ezt az utat egyengeti információs munkájával, szemléletformálásával, állatok mentésével, probléma megoldó tevékenységével, médiamunkájával, ...

Az állatvédelem nem hobbi, és nem is hivatás. Az állatok felelõs tartása, a tudatosan fenntartható környezeti állapot segítése olyan életforma, ami hatással van az informálatlan, nem kellõen körültekintõ (felelõtlen) állattartókra.

Mentsük meg EGYÜTT a bajban lévõ Állatokat!


Tagsági lap nyomtatáshoz klikk ide: www.zug.hu/tag

Kitöltéskor kérhetõ az egyesületi klubkártya is!


II. Állatvédelmi Önkéntes

Kedves Állatbarát!

Az Orpheus Országos Állatvédõ és Természetbarát Közhasznú Egyesület az ország egész területére olyan lelkes segítõket keres, akik részt vennének a kialakulóban lévõ országos állatvédelmi információs rendszerének.

Az együttmûködéshez szükséges:
- az állatvédelem, és a megfelelõ környezeti norma iránti elkötelezettség;
- lelkes, kitartó-agilis szemlélet;
- határozott fellépés;
- nyitottság.

Amit kínálunk:
- részvétel a magyar állatvédelem helyzetének elõrébb juttatásában...

Információs tevékenységünk révén csökken a helytelenül tartott / tenyésztett, feldolgozott állatok száma, javul az állattartási kultúra, bõvül a lakosság - fiatalság állatvédelmi jellegû ismeretanyaga.

Lennél Állatvédelmi Önkéntes?

Segítenéd a lakhelyed közelében élõ lakosság tudatos környezetkezelését?

Jelentkezz most!

Hogyan jelentkezhetsz?

- az egyesület info@zug.hu e-mail címére írj egy rövid jelentkezést (rövid bemutatkozást, ismertetve a tartózkodási helyed, érdeklõdési köröd, postacímed, stb...)

- az e-mailes jelentkezésed mellett küldj egy közepes méretû (bélyeges) válaszborítékkal ellátott postai jelentkezést is (ebben is írd meg rövid bemutatkozásod mellett a rád jellemzõ adatokat) levélben az Orpheus Egyesület, 6701 Szeged, Pf.: 929. címre. Leveledet elolvassuk, és részedre ingyenes ismeretanyagokat (matricákat, képeslapokat, plakátokat) küldünk!

Önkénteseink számára tervezünk megbeszéléseket, nyári táborozásokat, egyéb közös programokat, szóval érdemes jelentkezni.

(az Orpheus Egyesület fenntartja a jogot, hogy a jelentkezõk magas száma esetén azokból a legmegfelelõbb személyekkel mûködjön együtt)
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra