2021.01.17. - Antal, Antónia
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Állatok Világnapja, október 4.

Az állatvédelem, közösügyünk, hiszen az ember áll csúcsragadozóként az állatok felett. Cselekményeink, tetteink függvénye az állattartás minősége. Védjük meg az állatokat!

Nyári tábor - állatbarátkozás

Állatvédelmi, állatbarát nyári táboraink sok játék-és kikapcsolódás mellett a felelős állattartás fontosságáról, a természetről is szólnak. Legyél Te is Állatbarát!

Élő állatot karácsonykor ne... - videóval

Karácsonyra, ünnepekre élő állatot ajándékba ne vásároljunk. Sokan a nem várt ajándékot megunják, kidobják... az élő állatokat az állat egész életére szabad csak magunkhoz venni.

Kutyajogosítvány is kellene

Október 4-e az Állatok Világnapja - szükséges lenne még több állatvédelem, állatkínzás megelőzése, felelős állattartás, környezettudatosság és szemléletformálás.

Állatvédelem a Családi Napon

A Dózsás Hősök Napjára kapott az állatvédő egyesület szemléletformáló csapata meghívást. A sok játék és beszélgetés mellett rengeteg állatos ajándék is gazdára talált.

Föld Napja 2019 - állatvédelem

A Föld Napja 2019 rendezvényen az Orpheus Állatvédő Egyesület a felelős állattartás kapcsán állatos fotókiállítással, állatvédelmi totóval, tesztekkel, állatbarát képeslapokkal, plakátokkal, matricákkal készült.

Tavaszi kullancsinvázió

Vérszívó kullancsok érkeznek tavasszal, melyek megkeserítik a kutyák, más házi kedvencek és az ember életét is.

Támogattuk a toleráns közösséget

Toleráns közlekedésre nevelést támogattunk a ligetben, ahol több száz gyermek hasznos tudást és élményt szerezhetett a környezettudatosság eléréséhez.

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
további cikkek betöltése