2024.04.26. - Ervin

Kettéharapta Növényi Norbert kutyáját egy másik eb

Kettéharapta Növényi Norbert kutyáját egy másik eb
Kettéharapta Növényi Norbert kutyáját egy másik ebA korábbi olimpiai bajnok birkózó rettenetesen elkeseredett ölebe legyilkolása miatt: az apró kutyát kettéharapta egy másik eb. A támadó és gazdája lelépett, de Norbi azt mondja: megtalálja őket. Egy sárga, Hektor nevű kutya tulajdonosát keresi égre-földre, és azt mondja, ha kézre keríti, leszámol vele.Világgá kiáltotta dühét és fájdalmát vasárnap este az interneten Norbi, akinek alig két és fél kilós kutyusát a házuk előtt egy másik eb harapta ketté. A szemtanúk szerint félmázsásnak tippelt másik kutya gazdája mindezt végignézte, majd visszahívta Hektort és elillant a helyszínről.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

– Gyerekkorom óta vannak kutyáim, tenyésztettem is őket, minden állatom jól nevelt, szófogadó – mondta a Borsnak tegnap Növényi megtörten.
– Sharky négy éve élt velünk, ki is járt a kerítésen, de sosem ment el, senkit nem bántott. Irdatlan vonyítást hallottunk, és a párom sietett be, hogy nagy a baj. A szomszédok látták, hogy ez a nagy sárga kutya tépi a kis pincsert, majd a gazdája magához hívta és lelépett vele. A fél hátát leszedte és kettéharapta.

Ha csak véletlen baleset lett volna, akkor ott marad, hogy megkeresse a kutyusom gazdáját, és elnézést kér. A tizenhárom éves fiamé volt Sharky, de az egész család összetört, ott zokogtunk. A kertben temettük el. A barátja, a hatvanhat kilós japán harci kutyánk is búskomor lett. Lóg a füle, fekszik, nyüszög, és a kis társát keresi.
Sharky, a kis pincser Növényi japán harci kutyájának játszótársa volt. Most a hatvankilós eb is szomorkodik

Növényi azt mondja, érzése szerint felesleges lett volna értesíteni a rendőrséget, hiszen ilyen „apró” ügyekre úgysincs energiájuk. De a színészt azóta sem hagyja nyugodni, hogy elvesztette kedvencét.

– Remélem, a fickó nem alszik jól, és valahányszor megáll egy autó előttük, azt gondolja, én jövök – így Növényi. – Egy legyet is nehezen ütök agyon, de most már ott tartok, hogy egy embert bármikor. Elegem van a gonoszságból, az aljasság­ból: egy családtagunkat veszítettük el.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra