2024.07.23. - Lenke

Kutya, cica, házi kedvenc ivartalanítás támogatása, 2024. 1. félévben

Kutya, cica, házi kedvenc ivartalanítás támogatása, 2024. 1. félévben
Kutya, cica, házi kedvenc ivartalanítás támogatása, 2024. 1. félévbenKutya, cica, házi kedvenc ivartalanítás támogatása, 2024. 1. félévbenMagyarországon sokkal több állatot szaporítanak, mint amennyi felelős gazda van, ez is oka, hogy a kóborrá váló állatok száma nem csökken. A felelőtlen állapotoknak, a gazdátlan kutya, cica egyedszámának csökkentésére ivartalanítással van esély. Az Orpheus Állatvédő Egyesület 2024. év 1. felében 300 állat ivartalanítását támogatja. Ennek köszönhetően több ezer potenciálisan túlszaporított állattal lesz kevesebb. A cél a felesleges szaporulatok számának csökkentése. A támogatásra jelenleg NEM LEHET jelentkezni, a támogatási keret BETELT!
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A támogatásra jelenleg NEM LEHET jelentkezni, a támogatási keret BETELT!

Következő (2024/02.) félévben újabb 300 család szabadban tartott kiskedvenc állataira kérhető ivartalanítási támogatás, hogy kevesebb felesleges szaporulat révén csökkenjen a kóbor állatok száma!

A jelentkezés első napja:
2024. február 19., munkanapokon, a lent elírt módon és időintervallumban!

Jelentkezzen kiskedvence ivartalanítási költségeinek támogatására!

Kik kérhetik az állatorvosi költség egy részének támogatását?

- fontos, hogy csak szabadban / udvarban tartott állatok ivartalanítását támogatja a program,
(minden kiskedvenc ivartalanítása fontos, de az állatvédelmi célú program a szabadban tartott állatok ivartalanítását támogatja)

- alacsony jövedelemmel rendelkezők, nyugdíjasok a potenciálisan támogatottak köre,

- a költségek 50%-át támogatja az állatvédő egyesület, ami maximum 35.000 Ft lehet (ebbe nem csak egy, hanem több állat - kutya - cica ivartalanítási költsége belevehető).

Mi a cél?! Hogy kevesebb felesleges házi kedvenc szaporulat szülessen, és kevesebb kóbor állat képződjön.

Fontos: a program országos, így a házi kedvencek ivartalanítását mindenki maga, saját költségen - saját állatorvosánál - kell elvégeztesse, az egyesület a jelentkezési dokumentumban leírt módon ezután téríti meg az elfogadott jelentkezők költségeinek 50%-át (ami maximum 35.000 Ft lehet).

Jelentkezni 2024. február 19-től (támogatási keret kimerüléséig, de legkésőbb 2024. április 18-ig) a +36209298181 telefonszámon (munkanapokon 9-11 óra között) név, pontos postai cím, email megadásával lehet. Az állatvédelmi támogatásban résztvevők az adatfelvétel után postai levélben minden információt megkapnak.
A hivatalos tájékoztató weblap a www.állatvédő.hu oldal.

Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője kiemelte: évek óta szélmalomharcot vívnak az állatvédők a felelős állattartásért, sajnos legfőképpen falvakban, illetve városok külső területein szabadon szaporodhatnak az állatok. Az állatmenhelyek, a gyepmesteri telepek felelőtlen emberek miatt nehezen működnek. 2022 januártól az állatok szaporítása egyébként is büntethető cselekmény, így mindenkit a kóborrá váló állatok számának csökkentése érdekében az állatok ivartalanítására buzdítunk.

kutya, cica ivartalanítással - állatvédelem

Korábbi ivartalanítási programjainkról a www.állatvédő.hu oldalon és a www.orpheus.hu oldalon is informálódni lehet.

A program együttműködő partnere: Mátrix Közhasznú Alapítvány

További információk!

Ivartalanítási akció kisállatok, kutya, cica védelem

kisállat ivartalanítás a szaporítások csökkentéséért - állatvédelem

kisállat ivartalanítással csökkenthető a felesleges kutya, cica szaporulatok magas száma

A felelőtlen szaporítás eredménye a sok kóbor állat - a háziállatok önálló életre képtelenek, értük az ember a felelős

Kérjük támogassa az állatvédelmet, az állatvédelmi tevékenységet!

1. Állatmentés Támogatása: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.

2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
Köszönjük!

3. Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

4. PayPal adomány fogadása itt: info@zug.hu

Állatvédő Egyesületünk 1999 óta közhasznú állatvédő feladatokat lát el. Ismerje meg a www.orpheus.hu oldalon egyesületünk fontos tevékenységeit.
Csatlakozzon az állatbarátokhoz: www.facebook.com/AnimalPolice és Gazdikereső: www.ebangyal.hu oldalon, gazdikereső csoportunk a https://www.facebook.com/groups/gazdikereso oldalon érhető el.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra