2024.07.22. - Magdolna

Állatvédelem, természetismeret, jeles napok az állatvédőkkel

Állatvédelem, természetismeret, jeles napok az állatvédőkkel
Állatvédelem, természetismeret, jeles napok az állatvédőkkelGyermekek ismerkedtek a természettel a madarak és fák napján. Minden év május első felében van a Madarak és fák napja, szárnyas barátaink jóléte, a természet szeretete mindannyiunk számára fontos, ezért az állatvédők segítik az intézményeket a természet védelmének erősítésében. Állatvédelem, környezetismeret az állatvédőkkel egész évben a jeles napokon.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Seres Zoltán az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője elmondta, hogy "fontos a környezettudatosságot, a természet szeretetét kisgyermekkorban a gyermekek számára felerősíteni, ezért madarak bemutatójával játékos foglalkozást tartott az állatvédők önkéntes csapata".

Tanórán kívüli ismeretterjesztés, állatvédelem

Bohócdoktorok is akcióba lendültek: míg az állatvédők a környezetvédelmi programban a madarak élőhelyét, szaporodását, védelmük fontosságát ismertették, addig a Mátrix Közhasznú Alapítványtól a piros orros bohócdoktorok finomságokkal kínálták a gyerekeket. Az intézmények a bohócdoktoroktól plüssfigurákat, ceruza készleteket, készségfejlesztőket, könyveket, játékokat is kaptak. Az együttműködés révén élménygazdagabbá válik 1-1 jótékonysági megmozdulás.

Állatok, gyerekek, környezetünk, állatvédelem

Az Orpheus Állatvédő Egyesület egész évben segíti az állatvédelmi / környezetvédelmi oktatást, hiszen iskolák, óvodák, intézmények ingyenes állatos kiadványokat kérhetnek az egyesülettől. A plakátokat, matricákat, képeslapokat a pedagógusok a szemléltetés mellett jutalmazáshoz használják országszerte. Minden állatvédelmi kiadvány az egyesületnél teljesen ingyenes.

Felelős állattartás, ismeret átadás az állatvédőkkel

állatvédelem, felelős állattartás a jeles napokon

Kérjük támogassa az állatvédelmet, az állatvédelmi tevékenységet!

1. Állatmentés Támogatása: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.

2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
Köszönjük!

3. Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

4. PayPal adomány fogadása itt: info@zug.hu

Állatvédő Egyesületünk 1999 óta közhasznú állatvédő feladatokat lát el. Ismerje meg a www.orpheus.hu oldalon egyesületünk fontos tevékenységeit.
Csatlakozzon az állatbarátokhoz: www.facebook.com/AnimalPolice és Gazdikereső: www.ebangyal.hu oldalon, gazdikereső csoportunk a https://www.facebook.com/groups/gazdikereso oldalon érhető el.


Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra