2024.03.19. - József, Bánk

Karácsonykor is volt megmentendő kutyus

Karácsonykor is volt megmentendő kutyus
Karácsonykor is volt megmentendő kutyusAz ünnepek alatt is volt állatmentő feladat. Karácsony előtt nem sokkal az egyik eset egy tömbháznál volt: kidobott, gyengécske, gubbasztó kislány kutyát kellett megmenteni. A kutyusban nem volt azonosító chip, az állatvédő egyesület a szerencsétlen jószágot biztonságba helyezte, a Karci nevet kapta. Egész évben állatokat mentünk, örömmel fogadunk minden segítséget! Az Orpheus évente 5-800 kutyát és cicát ment meg, Karci és társai is örökbe fogadhatóak, a www.ebangyal.hu oldalon lehet nézegetni a gazdira váró, mentett állatokat.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Állatmentés Támogatása: az Orpheus Állatvédő Egyesület ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíteni lehet az állatok megmentését. Hívás esetén a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül) kell tárcsázni, majd az automata bejelentkezése után az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99-et kell megadni! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600-as számra kell a 99 -et küldeni. Egy hívás vagy egy üzenet 250 Ft támogatást jelent az állatok megmentéséhez.

Támogatásról bővebben:
www.ebangyal.hu/cikk/kerjuk-tamogassa-az-llatok-megmenteset.php


Miért van ennyi kóbor kutya és cica?! Sajnos sokan felelőtlenül engedik szaporodni házi kedvenceiket: sokkal több a teljesen ingyen örökbe fogadható házi kedvenc, mint amennyi felelős gazdajelölt van. A szaporított kiskutyák gazdához adása így nehézkes. Az utcára kitett, gyöngécske kutyát ha nem szedte volna össze az állatvédő egyesület munkatársa, a pusztulás várt volna rá. Az Orpheus évente 5-800 kutyát és cicát ment meg, az emberek értelmetlen és kínzó cselekményei fölött nem lehet napirendre térni. Karci és társai is örökbe fogadhatóak, a www.ebangyal.hu oldalon lehet nézegetni a gazdira váró, mentett állatokat.

Figyelmed, támogatásod, segítséged hálás köszönettel fogadjuk!

Orpheus Országos Állatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület
www.zug.hu - Állatbarát Web Kuckó
Ebangyal - Állatok mentése és Gazdikereső
www.sinter.hu - SintértNE! Állatvédelmi Program

Adó 1%: felajánláshoz adószám:
18464654-1-06

Támogassa az állatok megmentését!
Számlaszám: OTP. 11735005-20489094

(Alkalmi vagy rendszeres segítsége révén kerülnek jobb sorba az utcáról megmentett állatok, köszönjük!)

Állatmenhely segítése, állatotthon támogatása

Ha Te is szíveden viseled a kóbor állatok sorsát, jó ember vagy! Állatbarátként, állatvédőként, állatmentőként, felelős gondolkodóként sokat tehetsz azért, hogy az utcára kidobott, bajban lévő állatok száma csökkenjen. Sok a gazdára váró kis kedvenc (örökbe fogadható kutya - cica). Sorsuk jobbra fordulásáért, s az emberi közömbösség, butaság, kegyetlenség megszüntetéséért tehetsz Te magad is! Nagyon sok az állatkínzás, az ingyen elvihető kutya, az eladó macska, a megvásárolható - ingyen hirdetett házi kedvenc. Hazánkban sokan dolgoznak azért, hogy csökkenjen a kóbor állatok száma, s hogy az emberek ne tárgyként kezeljék az állatokat, de minél több segítséget kapnak ehhez, annál hamarabb érhetjük el együtt a pozitív változást. A magyarországi menhelyek állami támogatást nem kapnak, mindössze állatszerető emberek tárgyi adományaiból, pénzügyi segítségéből, a felajánlott adó 1 százalékból, adományvonalakon adható támogatásokból tartják fenn magukat. Az állatotthon támogatása, az állatmenhely segítése fontos feladat. A legapróbb felajánlás is nagy segítség, hiszen sok kicsi sokra megy! Ha bajban lévő állatot, kidobott kutyát - cicát látsz, keresd a legközelebbi állatvédő szervezetet, egyesületünket.

Segítséged, egész éves figyelmed, támogatásod, adó 1% felajánlásod a megmentett kutyák és macskák nevében is hálásan köszönjük! Segítségeddel állatotthonunk, állatmentő tevékenységünk, állatvédelmi feladataink válnak sikeresebbé! Az eredmények támogatóinkkal közösek! Köszönjük!
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra