2024.03.29. - Auguszta

Tege vakon és süketen került szerető gazdihoz

Tege vakon és süketen került szerető gazdihoz
Tege vakon és süketen került szerető gazdihozSzeged egyik külvárosi utcájának vízelvezető árkából még november derekán mentette meg az Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő szakembere a szemmel láthatóan rossz bőrben lévő kutyát, melyről hamar kiderült, hogy idős, vak és süket is. A www.ebangyal.hu állatmentő és gazdikereső programnak köszönhetően Tege kutya életének utolsó szakaszát (budapesti örökbefogadójának köszönhetően) szeretetben és biztonságban töltheti el. Ez egy igazán szép véget ért állatmentés, mely megerősít minden állatbarátot: nincs lehetetlen állapot!
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Fürge Tímea állatbarát vitte a nagy bajokkal küszködő kutyust az új örökbefogadóhoz. Tege néhány napnyi gazdis élet után a másvilágra szenderült. Nem szenved tovább, a kínjai elillantak... A vak, süket, mozgásban korlátozott kutya kapcsán sejthető volt, hogy élete nem fog hosszú-hosszú évekig tartani.

Az állatvédő egyesület arra buzdítja a felelős állattartókat, hogy ki-ki lehetőségeihez mérten segítse az utcáról megmentett állatok ügyét, legfőképp azzal, hogy felelős döntés után örökbe fogad egy gazdira váró négylábú kis kedvencet.

Orpheus Országos Állatvédõ és Természetbarát Közhasznú Egyesület
www.zug.hu - Állatbarát Web Kuckó
Ebangyal - Állatok mentése és Gazdikeresõ
www.sinter.hu - SintértNE! Állatvédelmi Program

Adó 1%: 18464654-1-06

Támogassa az állatok megmentését!
Számlaszám: OTP. 11735005-20489094


Fogadjon örökbe egy megmentõre váró négylábút!




Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra