2024.04.26. - Ervin

Megmenekültek a folyóba dobált kiskutyák!

Megmenekültek a folyóba dobált kiskutyák!
Egy 75 éves néni megmentette azt az öt kiskutyát, akiket, m int arról korábban beszámoltunk egy bosnyák lány dobált folyóba, hatalmas felháborodást keltve világszerte.

Ru¾a Pavloviænak köszönhetõen életben maradtak a folyóba dobált kiskutyák. A 75 éves, bugojnói, bosnyák asszony éppen a közeli földjén dolgozgatott, amikor éktelen nyivákolás ütötte meg a fülét. Az öt kiskutya valahogy kievickélhetett a partra, de átfagytak. Mindet hazavittem és megetettem, de várom, hogy valaki örökbe fogadja õket – nyilatkozta a Veèernji listnek az idõs asszony, mert nem bírja anyagilag a táplálásukat.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Naponta három liter tejet megisznak, a nyugdíjam meg kevés.

Akkora felhajtást csaptak körülöttük, most meg senkinek sem kellenek – tette hozzá Ru¾a néni.

Idõközben a rendõrség azonosította a fiatal állatkínzót, aki ugyan a neten bocsánatot kért már, de a hatóság a nagy nyomás miatt elõállította a kislányt és szüleit.

Tönkretették az életünket. A lányomat be kellett vinnem a pszichiátriára, és nem tudok aludni, a férjem meg a rendõrségre járkál. És mi végett? – mondta Marijana, a kislány anyukája, aki azért annak örül, hogy a kutyák jól vannak, állítólag már meg is látogatta õket.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra