2021.06.20. - Rafael

Patatanya: Baromi buli a farmon

90 perc önfeledt gondtalan boldogság a mozikba betérõknek, akik szeretik az animációs alkotásokat. Azok nézzék meg a Pata tanya: Baromi buli címû mesét. A történet az emberek és állatok között kapcsoalatot mutatja be, vajon ki is az úr a háznál.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A történetben minden békésnek mutatkozik, hiszen farm gazdálkodónk boldog, s azt hiszi mindent rendben tart a farmján. Viszont amint látótávolságon kívül kerül, az õrszemnek kiállított birka azonnal elkurjantja magát, hogy "Tiszta a levegõ!", és az állatok két lábra ugranak, sétálnak, fecsegnek, tévéznek és tréfákat eszelnek ki.

Otis, a fiatal bika számára csak a henyélés a fontos, s ebben barátai, Pip, az egér, Freddy, a menyét, Peck, a kakas és Pig, a malac mindig partnerek. Õk a világ legnagyobb cselszövõi, akik mindig benne vannak egy kis szórakozásban. Ám Otis apjának a feladata, hogy védje a farmot közös ellenségeiktõl, a sakáloktól. Komolyan, tisztelettudóan végzi munkáját, s szeretné, ha fia is végre felnõne, s megtanulná, mi a felelõsség. Viszont Otis nem így gondolja, s amint a gazda elmegy, õ mindig bulizásba kezd. Közben Ben õrködik. Ám egyszercsak mégis eljön az idõ, mikor Otisnak muszály felnõnie, s átvenni apja helyét. Otis megpróbál rendet tartani, de nem találja a helyét a vezetõ szerepében. Ben irányítása nélkül kitör a káosz, és a farm gazdája kezdi megsejteni az állatok titkát.

Akinek ennyi izgalom nem elég, alárulhatom, hogy még mással is lesz gondja Otisnak. Fel tud nõni a feladathoz, s végre megtanulja mi is az a felelõsség? Ez csak rajta múlik, s a farm lakóin.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra