rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
  • Hogyan fotózzunk kiskutyát

  • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

    1. Vegyük ki a filmet a dobozból és próbáljuk meg betölteni a fényképezõgépbe.
    2. Vegyük ki az üres dobozt a kiskutya szájából és dobjuk a kukába.
    3. Emeljük ki a kölyköt a kukából és poroljuk le róla a kávézaccot.

    · INGYEN Kiadványok · Gazdikereső · Sintért NE! · Állatmentés Támogatása

    Gazdikereső, állatmenhely, alapítvány kutya cica örökbefogadás, támogatás, adó 1 százalék felajánlás
    Állatvédő, állatmenhely, kutya, cica mentés adó 1% támogatása

    4. Válasszunk megfelelõ hátteret a fényképhez.
    5. Tegyük a kamerát az állványra és állítsuk be.
    6. Keressük meg a kiskutyát és vegyük ki a szájából a szennyes zoknit.
    7. Tegyük a kölyköt a kiszemelt háttér elé és térjünk vissza fényképezõgéphez.
    8. Hagyjuk a hátteret és másszunk gyorsan a kutya után.
    9. Próbáljuk meg egy kézzel beállítani a gépet, a másik kezünkkel fogjuk le a kutyát.
    10. Fogjunk egy zsebkendõt és töröljük le a nyálat a lencsérõl.
    11. Vegyük ki a kölyök szájából az összerágott vakut és dobjuk a szemétbe.
    12. Tegyük ki a szobából a macskát és fertõtlenítsük le a kiskutya orrát
    13. Az újságokat rakjuk vissza a dohányzóasztalra.
    14. Keltsük fel a kölyök figyelmét egy fejünk felett sípoltatott játékkal.
    15. Tegyük vissza a szemüvegünket és ellenõrizzük a fényképezõgépünket az esetleges meghibásodásokat illetõen.
    16. Igyekezzünk idõben megragadni kiskutyánk grabancát, és kiáltsunk: kinn a kertben!
    17. Hívjunk valakit, hogy segítsen rendbe rakni a lakást.
    18. Keverjünk egy italt.
    19. Üljünk le italunk társaságában, határozzuk el, hogy az elsõ dolgunk az lesz másnap, hogy megtanítsuk a kutyánknak az ÜL és a MARAD vezényszavakat és azok jelentését.


    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
  • Hozzászólások

  • Olvasta már?

  • Igen! Kecskére cserélte az asszonyt!

    Kecskére cserélte el feleségét egy állatvásáron Bulgáriában egy paraszt, mert nem szült neki gyereket.

  • Csodával határos módon túlélte a 60 méteres zuhanást a kutyus

    Csodával határos módon túlélte a 60 méteres zuhanást a kutyusA coloradói Littletonban élő Eric Storrs egy Denver közelében lévő természetvédelmi parkban kocogott kutyájával, amikor az ötéves pitbull egy dombtetőről elugorva váratlanul eltűnt a szeme elől. „A levegőben repült, majd nem láttam és nem hallottam többet, nagyon ijesztő volt” – mondta el a férfi. Mint kiderült, a Bailey névre hallgató kutya egy nagyjából hatvan méter mély tárnába zuhant egy elhagyatott bányában. „Ahogy lenéztem azon a lyukon, nem gondoltam, hogy lenne bármi esélye is annak, hogy túlélte” – mondta Storrs.

  • Elvérzett a férfi, akit felnyársalt a megvadult disznó

    Agyonszúrt egy házi disznó egy férfit pénteken késõ délután a Bács-Kiskun megyei Móricgáton egy tanyán. A csaknem 250 kilós állat ágyékon és hason döfte agyarával 50 év körüli gondozóját, aki a helyszínen elvérzett. A férfi a tanyán dolgozott.

  • Síelõkre támadó bagoly

    Bangor (Maine állam) - Bagolytámadások érnek éjszakai síelõket az Egyesült Államokban.

    Az utóbbi három hétben legalább nyolc, holdvilágnál síelõt "búbolt" meg - feltehetõen ugyanaz a - bagoly. A síelõ embereken kívül a kutyákat sem kedveli, azokra is rá-rátámad, pedig azok nem síelnek. Az emberek közül többen meg is sérültek, bár egyikük fejvágásait sem kellett összevarrni vagy -kapcsozni. Viszont mindegyikük halálra rémült.

  • Disznóhenge, a misztikus kondakör

    Rejtélyes disznókör hökkenti meg az autósokat Nagy-Britanniában az M40-es út melletti mezõn Gaydon városának közelében.

  • Megmérgezik a kutyákat - Fábiánsebestyén

    Nyolc kutya és három macska pusztult el gyanús körülmények között a közelmúltban a fábiánsebestyéni Árpád utcában. Az ott lakók szerint megmérgezték az állatokat, amelyek közül egy a helyi állatorvos szeme láttára múlt ki. A rendõrség feljelentés hiányában nem nyomoz az ügyben. Az utca lakói sejtik, ki a tettes.

  • Kutyája buktatta le a tolvajt

    Kutyája lett a végzete egy francia férfinak, aki Korzikán, Bastia városban betört egy szupermarketbe, és ellopott több üveg alkoholt.A rendõrség a betörés után a térfigyelõ kamerák felvételeintöbbször is egy fekete labradort vett észre.

  • Egyre több a sakál Baranyában

    Egyre több a sakál Baranya megyében, a közelmúltban egy sánta sakált fogadtak maguk közé nyájõrzõ kutyák Baranyahídvégen.

  • Kecskéje helyett bátyját ütötte agyon

    "Eredetileg egy kecskét akartam agyonvágni, de az hirtelen átváltozott a fivéremmé" - ezzel védekezett egy testvérgyilkosság miatt letartóztatott férfi Nigériában.

  • A macskájának köszönheti, hogy nem égett benn a lakásban a 49 éves férfi

    A macskájának köszönheti, hogy nem égett benn a lakásban a 49 éves férfiCraig Jeeves életét Sullynek, a macskájának köszönheti, aki az arcára ugrott, amikor kora hajnalban kigyulladt a ház. Így időben felébredt és sértetlenül (illetve egy kis füstmérgezéssel) megúszták. Amíg újjáépíti a házat, a szomszédoknál fognak lakni. A nyolcéves cicus, mikor észlelte a tüzet, gazdája mellkasára ugrott, majd addig nyávogott jó hangosan az arcába, míg a férfi fel nem ébredt. A férfi elmondása szerint életében nem hallotta még ilyen hangosan nyávogni a macskáját. Most ennek köszönheti az életét.

  • Mûcápabõrbe bújnak a hajók

    Hála a cápáknak, gyorsabbak és tisztábbak lesznek a vízi jármûvek. Ezeknek a tengeri ragadozóknak a bõrét tanulmányozva kísérleteztek ki német és amerikai kutatók olyan burkolatokat, amelyek csaknem lehetetlenné teszik, hogy algák és különféle puhatestûek a hajók külsejére telepedjenek. Ha alkalmazásra kerülnek, nagy megtakarítást eredményeznek majd, mert a kéretlen "utasok" 15 százalékkal növelik a hajók vízzel szembeni ellenállását, ami azt jelenti, hogy azok több üzemanyagot fogyasztanak és a tisztítás is sokba kerül - írta a Corriere della Sera címû olasz napilap.

  • Rendõrautóra támadt a szökevény csimpánz

    Járókelõket rémisztgetett és beverte egy rendõrautó szélvédõjét egy szökevény csimpánz az USA-beli Kansas Cityben. Az állatot már majdnem agyonlõtték, mire lenyugodott.

  • A méhcsípés-terápia egyre népszerûbb Kínában

    Egyre népszerûbbé válik Kínában a méhcsípés-terápia. A módszer több mint háromezer éves múltra tekint ugyan vissza Kínában, ám csupán 2007-ben engedélyezték használatát. Az eljárás az akupunktúrához hasonlatos, hiszen a méheket akupunktúrás pontokra helyezik, csupán a tûket adott esetben fullánkok helyettesítik. Igen hasznosak a méhek által az emberi szervezetbe bejuttatott toxinok, amelyek a kínai orvosok szerint gyógyhatással bíró természetes medicinák.

  • A majmoknál is lehet szexuális szerepe a mellnek

    Eddig azt gondolták a biológusok, hogy a mell és a mellbimbó mint másodlagos nemi jelleg nem játszik túl nagy szerepet a majmoknál, osztrák kutatók azonban most felfedeztek egy kivételt: a japán makákók nõstényeinek mellbimbója a megtermékenyítés lehetséges idõpontjában elvörösödik a termékenység jelzéseként.

  • Hármasiker-borjak

    Hármasiker-borjak születtek Nagy-Britanniában, ami átlagosan 105 ezer ellésbõl egyszer történik.

  • Vidáman rohangál kerekesszékével a sérült kismalac

    Vidáman rohangál kerekesszékével a sérült kismalacLeon imád rohangálni négylábú pajtásaival, ám ez a lehetősége igencsak új még a számára. A kismalac ugyanis egy hónapos volt, amikor édesanyja ráesett, és testsúlyával egyszerűen összezúzta a kis állat hátsó lábait, amely egy vidéki gazdaságban azonnal a halálát jelentette volna, hogy aztán finom vacsoraként végezze. Ám a menhelyen, ahol él, tartói úgy döntöttek: új esélyt adnak Leonnak. A másfajta állatokon, például mókuson vagy kutyán is alkalmazott kerekes szék, úgy tűnik, a kismalacnál is bevált, Leon ugyanis fürgébb, mint valaha.

  • Rászokott a dohányzásra a hollywoodi sztármajom

    A legismertebb nemzetközi állatvédõ szervezet, a PETA jogi lépéseket fontolgat Todd Phillips, a Másnaposok 2 címû vígjáték rendezõje ellen, mivel a filmben szereplõ majom a forgatás alatt rászokott a dohányzásra.

  • Újabb megböbbentõ titokra derült fény a dinoszauruszokkal kapcsolatban

    Egy Arizonában felfedezett új dinoszaurusz faj azt sugallja, az õshüllõk nem úgy terjedtek el a világon, hogy legyõzték a többi fajt, hanem elõnyt kovácsoltak abból a természetes katasztrófából, mely elsöpörte versenytársaikat.

  • Fókák a kikötõben!

    Fókák tucatjai heverésznek a Baja California mexikói szövetségi államban fekvõ Ensenada kikötõjében. Több mint ötven fóka költözött a kikötõnek ebbe a részébe, mert eddigi lakóhelyük, egy öreg hajó, elsüllyedt.

  • Kutyák elé vetették az újszülöttet

    A romániai Bacau megye egyik településén kutyák ölték meg azt a csecsemõt, akit apja és anyja közvetlenül megszületése után kitett a közeli erdõbe. Az anya mindvégig titokban tartotta a terhességet, és otthon, férje segítségével hozta világra a gyermeket, akitõl igyekeztek megszabadulni.

· INGYEN Kiadványok · Gazdikereső · Sintért NE! · Állatmentés Támogatása

Gazdikereső, állatmenhely, alapítvány kutya cica örökbefogadás, támogatás, adó 1 százalék felajánlás
Állatvédő, állatmenhely, kutya, cica mentés adó 1% támogatása