2024.09.30. - Jeromos

Üvegbetét díj állatvédelemre, segítsd üvegvisszaváltáskor az állatvédelmet

Üvegbetét díj állatvédelemre, segítsd üvegvisszaváltáskor az állatvédelmet
Üvegbetét díj állatvédelemre, segítsd üvegvisszaváltáskor az állatvédelmetAz Orpheus Állatvédő Egyesület 1999 óta működő közhasznú állatvédő szervezet, amely aktívan részt vesz a kóbor állatok mentésének támogatásában, örökbeadás elősegítésében, valamint a felelős állattartás népszerűsítésében, a szabadban tartott állatok ivartalanításának elősegítésében. A szervezet számos állatvédelmet segítő programot működtet annak érdekében, hogy javítsa az állatok helyzetét és felhívja a figyelmet az állatvédelem fontosságára.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Üvegvisszaváltáskor, saját helyett az állatvédő QR kód beolvasásával közvetlen támogatható az állatvédelem.

Itt érheted el a QR kódot:

Ha érdekel az állatvédelem, és az Orpheus Állatvédő Egyesület munkája, vagy szeretnél többet tudni az üvegbetétes támogatásról, vagy használnád a QR kódot visszaváltáshoz, látogass el az ÜVEGVISSZAVÁLTÁS.HU felületre.

üvegvisszaváltás, üveg betétdíj állatvédelemre, hogy az állatok ne szenvedjenek, és kevesebb legyen a probléma

Üvegvisszaváltással is támogatható az állatok védelme, a kutyák / macskák megmentése

Támogatás üvegvisszaváltással
Az Orpheus Állatvédő Egyesület is fogad támogatásokat különböző formában, és az üvegbetét díjával való hozzájárulás az egyik ilyen lehetőség. Ez azt jelenti, hogy amikor valaki visszavált üvegeket, a kapott pénzt az egyesület javára ajánlhatja fel. Ez a módszer egyszerű, mégis hatékony módja annak, hogy segítsenek az állatvédő szervezeteknek a mindennapi munkájuk során.

Miért érdemes támogatni az Orpheus Állatvédő Egyesületet?

Állatmentés és örökbeadás: Az egyesület rengeteg kóbor és elhagyott állat megmentésében vesz részt, az örökbefogadók segítségével sikeres a program.

Ivartalanítási kampányok: Az Orpheus Egyesület rendszeresen szervez ingyenes vagy kedvezményes ivartalanítási programokat, hogy csökkentsék a kóbor állatok számát, ez évente többszáz állatot jelent, mely révén sok - sok ezer szaporulat nem születik meg, és nem kerül be állatmenhelyre, nem kerül kidobásra az utcára.

Oktatás és tudatformálás: Az egyesület fontosnak tartja, hogy felvilágosítsa a lakosságot a felelős állattartásról, az állatok jogairól, és arról, hogyan lehet elkerülni a nem kívánt szaporulatot.

Környezettudatosság: Az üvegvisszaváltás környezetbarát módja annak, hogy egyszerre védjük a természetet és támogassuk az állatvédelmet. Az újrahasznosítással és az üvegbetét díjával történő támogatás egyaránt hozzájárul a fenntarthatóbb jövőhöz.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület folyamatosan keresi azokat az egyszerű és közvetlen módszereket, amelyekkel bárki hozzájárulhat az állatvédelemhez, és az üvegvisszaváltás egy ilyen lehetőség. Ha érdekel a támogatás ezen formája, érdemes felvenni a kapcsolatot az egyesülettel, és további információkat kérni a programjukról.

Üvegvisszaváltáskor is támogatható az állatvédelem, a betétdíj felajánlással az állatvédelmet segíti minden felajánló

Állatvédelem támogatása üvegbetét díjjal

Kérjük támogassa az állatvédelmet, az állatvédelmi tevékenységet!

1. Állatmentés Támogatása: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.

2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
Köszönjük!

3. Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

4. PayPal adomány fogadása itt: info@zug.hu

Állatvédő Egyesületünk 1999 óta közhasznú állatvédő feladatokat lát el. Ismerje meg a www.orpheus.hu oldalon egyesületünk fontos tevékenységeit.
Csatlakozzon az állatbarátokhoz: www.facebook.com/AnimalPolice és Gazdikereső: www.ebangyal.hu oldalon, gazdikereső csoportunk a https://www.facebook.com/groups/gazdikereso oldalon érhető el.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra