2023.10.04. - Ferenc

Kutyájukkal együtt járja a világot a házaspár, hogy állatokat mentsenek

Kutyájukkal együtt járja a világot a házaspár, hogy állatokat mentsenek
Kutyájukkal együtt járja a világot a házaspár, hogy állatokat mentsenekKülönleges életet él egy amerikai házaspár, aki elkötelezett állatvédőkként a világot járva segítenek a bajban lévő állatokon. A környezetvédő Jenny és férje, az állatorvos Jimmy Desmond több szervezet munkáját is segíti. Szinte folyamatosan úton vannak és beteg vagy elárvult állatok rehabilitációjával foglalkoznak. Az állatok gondozásában a kutyájuk, Princess is kiveszi a részét. Princess-t a gazdái a biztos haláltól mentették meg, mivel a korábban menhelyen élő kutyát elaltatásra jelölték ki. Szerencsére azonban a házaspár magához vette az “örökbefogadásra alkalmatlannak” ítélt kutyát.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A menhelyről megmentett kutya minden állattal rendkívül barátságos és mindig megpróbál vigaszt nyújtani a bajban lévőknek, legyen az akár kismajom, malac, mókus, gorilla vagy akár tengeri csillag. Gazdái csak “csodakutyaként” szokták emlegeti, hiszen olyan gyengédséggel gondozza a segítségre szoruló állatokat, mintha csak erre született volna.


Mióta örökbe fogadták már jártak vele például Ugandában, Kínában, Libanonban, és Kenyában is, illetve Amerika több államában segítettek állatokon. Idén októberben Libériába utaztak, ahol egykori laboratóriumi csimpánzok ellátásában segítenek.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra