2024.05.24. - Eszter, Eliza

Kutyákkal nőtt fel, kutyának képzeli magát a megmentett mósómedve

Kutyákkal nőtt fel, kutyának képzeli magát a megmentett mósómedve
Kutyákkal nőtt fel, kutyának képzeli magát a megmentett mósómedvePumpkin, az imádnivaló mosómedve igen népes rajongótáborral rendelkezik az interneten. A mosómedvét egy Bahamákon élő család fogadta be. A Nassauban élő Rosie Kemp tavaly talált rá az udvarában a néhány hónapos mosómedvére, akinek el volt törve az egyik lába. Mivel nem találták a meg az anyját, a család úgy döntött, hogy befogadják. A kis állat hamar meggyógyult és a folyamatos gondoskodásnak köszönhetően szépen cseperedett. A Pumpkin-nek elnevezett bahama-szigeteki mosómedve Rosi lányával, Laurával és az ő férjével, William-mel él.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A házaspárnak van két örökbefogadott kutyája, akik befogadták maguk közé a mosómedvét. Pumkin és a két kutya békében élnek együtt, sőt elválaszthatatlan barátok lettek. Laura szerint Pumkin nagyon barátságos állat, mindig kifogástalanul viselkedik és nagyon tanulékony. A mosómedve tartása egyébként több országban nem engedélyezett, de nem is ajánlják, mert nem könnyű róluk gondoskodni és jellemző rájuk, hogy szeretnek hatalmas felfordulást csinálni és az ivarérettség elérésével gyakran agresszívek lesznek az emberrel szemben.

Pumpkin azonban fajtársaival ellentétben nem szokott rendetlenkedni, nagyon kedves természetű, nyugodt és mivel hosszabb ideje él kutyákkal, sokszor inkább úgy viselkedik, ahogy legjobb barátai. „Követ minket és a két kutyát, akárhova menjünk is. Szerintem kutyának képzeli magát, mert úgy viselkedik, ahogy ők. Mondjuk ez nem csoda, hiszen velük nőtt fel”- mesélte a nő.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra