2024.04.19. - Emma

Megható találkozás: 12 év után is emlékeztek a gorillák arra a lányra, akivel gyermekként játszottak

Megható találkozás: 12 év után is emlékeztek a gorillák arra a lányra, akivel gyermekként játszottak
Megható találkozás: 12 év után is emlékeztek a gorillák arra a lányra, akivel gyermekként játszottakSok év elteltével is emlékeztek a hatalmas gorillák arra a lányra, akit gyermekkorában ölelgettek. Tansy Aspinall több mint 20 évvel ezelőtt találkozott először Djaltával és Bimms-szel Kentben, ahol a családja egy magánállatkertet működtet. Tansy az apja, Damian Aspinall által alapított állatkertben rengeteg időt töltött együtt a gorillákkal. A most 25 éves Tansy már másfél évesen együtt játszott a fiatal gorillákkal, akik igazi jó barátai lettek. A barátok útjai azonban 12 éve elváltak egymástól, ugyanis a gorillákat szabadon engedték a gaboni esőerdőben.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Tansy azonban nem felejtette el gyerekkori barátait és apjával együtt nemrég a keresésükre indultak Gabonba.

Hosszú keresés után megtalálták a két kifejlett gorillát, akik azonnal felismerték őket. Először Damian ment oda hozzájuk, majd amikor meggyőződött arról, hogy a gorillák felismerték őket és biztonságban vannak, Tansy is közelebb ment hozzájuk. Djalta különösen örült a lánynak, akit egy nagy öleléssel üdvözölt.


Tracy elmondta, hogy a két gorilla különösen a szívéhez nőtt, olyanok számára, mintha családtagok lennének, így rendkívül boldog, hogy sikerült őket megtalálniuk és találkozhatott velük. „Csodálatos volt látni, hogy nem csupán felismertek minket, de olyan szelíden néztek ránk, hogy azonnal biztonságban éreztem magam.” – mesélte a lány.


Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra