2020.12.04. - Borbála, Barbara

Az apró csivava kergette el a betörőket

Az apró csivava kergette el a betörőket
Az apró csivava kergette el a betörőketAz Egyesült Amerikai Államokban egy kiskutya igazi nagy tettet hajtott végre. Elűzte a betörőket. Paco, a csivava éppen szundikált a kis bolt előtt, amikor álarcot viselő betörők rontottak be az ajtón és a pénzt követelték az eladótól. Üres pénzes zacskót nyújtottak át neki, jelezve, hogy töltse tele a teljes bevétellel. Csakhogy a kiskutyát felébresztették a zajjal, amire ő hevesen reagált, ugyanis éles hangon ugatni kezdett, majd minden félelem nélkül rávetette magát a banditákra. Harapta a bokájukat, tépte a ruhájukat. A rablók annyira megijedtek ettől az akciótól és a hangzavartól, hogy inukba szállt a bátorság és elfutottak.
Paco azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, utánuk eredt és üldözőbe vette a rablókat. Csak jó idő elmúltával tért vissza az üzletbe.

Talán félelmében reagált ennyire hevesen ez a pici kutya, de tény, hogy nagyon jót tett a bolt tulajdonosával, mert megmentette attól, hogy üzletét kifosszák. Az egész város szuperhősként ünnepelte a pici kutyát.


Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra