2024.04.23. - Béla

Szinte csoda: 14 emeletnyi zuhanást élt túl a kutyus

Szinte csoda: 14 emeletnyi zuhanást élt túl a kutyus
Szinte csoda: 14 emeletnyi zuhanást élt túl a kutyusA kis négyéves Susie gazdája attól tartott, hogy a szinte már gyermekeként szeretett kutyája „több csontját is eltörte és belső vérzésektől szenved, és el kell majd altatni”, miután 15 emeletet zuhant egy floridai házban, de végül a tragédiának indult eset csodával ért véget. A 68 éves Elaine Caralis egyik szomszédját látogatta meg Fort Lauderdale városában, amikor kutyája a 15. emeleten lévő lakás egyik szobájában szimatolva lezuhant egy szellőzőnyíláson át. Egészen az első emeletig zuhant. A nő először biztos volt abban, hogy kedvence belehalt a zuhanásba.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A fal mögül meghallotta a kutyus ugatását, majd a helyi tűzoltóság három órás munkával tudta kiszabadítani az állatott, a fal megbontása után. Caralis hősiesként jellemezte a tűzoltókat, akik elmondása szerint úgy küzdöttek a kutyus kimentéséért, mintha egy ember életéről lett volna szó.


A kutyát mentővel szállították egy állatkórházba, ahol gazdája a legrosszabbtól tartva várta érkezését. Az állatot kezelő orvos szerint Susie éber volt, amikor beszállították hozzá, és pár súlyosabb zúzódástól eltekintve semmi baja nem volt. Az állatorvos elmondása szerint már az is csoda volt, hogy a kutya túlélte a zuhanást, az pedig egy újabb csoda, hogy egy csontja sem tört el, és nem volt belső vérzése sem.



Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra