2024.04.24. - György

Belehalt a kutyatámadásba egy 79 éves férfi

Belehalt a kutyatámadásba egy 79 éves férfi
Belehalt a kutyatámadásba egy 79 éves férfiSzombat este támadt rá a 79 éves liverpooli férfira egy kutya, miközben az úr mit sem sejtve, nyugodtan kertészkedett saját otthona kertjében. Sajnálatos módon tragédia lett az eset vége. A kínok kínját élhette át az az idős férfi, akit egy megvadult kutya ölt meg szombat este. A 79 éves férfi Liverpool Clubmoor-nak nevezett részén lakik, s éppen a kertben volt, amikor megtámadta az őrjöngő állat. Védekezésre szinte esélye sem volt. A rendőrség törvényszéki orvosszakértőt is felkért, hogy kiderüljön, pontosan hogyan is történt a baleset.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Egy megvadult kutya okozta egy 79 éves liverpooli férfi halálát. A kutya kertészkedés közben támadt rá az idős úrra, akinek esélye sem volt a védekezésre, így tragédia lett a támadás vége.

Az eset után egy szemtanú azt mesélte, hogy a kutya még akkor is támadt, amikor a rendőrök megérkeztek, el sem akart mozdulni a holttest mellől.

A kutyatámadás után egyébként egy 27 és egy 28 éves nőt is letartóztattak a rendőrök, akiknek a gyanú szerint köze lehetett a támadáshoz. A magán kívül lévő eb pedig karanténba került.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra