2024.05.14. - Bonifác

Egy hónapig volt bezárva egy autóba a kölyökkutya

Egy hónapig volt bezárva egy autóba a kölyökkutya
Egy hónapig volt bezárva egy autóba a kölyökkutyaA mindössze 12 hetes Kia csodával határos módon túlélte a kalandot, és már hízott is valamennyit. Kiát ugyanis egy olyan autóban találták meg, amit egy hónappal korábban foglaltak le, és egy hatóság által őrzött parkolóba vittek. A telepen dolgozók közül ez idő alatt senki nem nézett az autóra, mert még csak nem is sejtették, hogy egy kiskutya is jött benne. Így hatalmas szerencse volt, hogy egy telepellenőrzés során észrevették az autóban lévő kiskutyát. A túlélést valószínűleg az ottani esős időjárásnak köszönheti, mivel az eső által tudott vízhez jutni.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A csupán 12 hetes kutyus közel egy hónapot töltött egy lefoglalt járműben, anélkül, hogy ezt bárki észrevette volna. Senki nem nézett be az autóba, így hatalmas szerencse, hogy még időben megtalálták Kiát.
Kiának végül szerencséje volt, egy telepellenőrzés mentette meg az életét. Az egyik ellenőr ugyanis észrevette az ablakban pipiskedő jószágot. Kiszabadították és azonnal állatorvoshoz vitték, ahol megállapították, hogy bár ki van száradva és alultáplált, jó esélye van túlélni a kalandot.

Azt is elmondták, hogy az életét minden bizonnyal a Kansasban szokatlan, gyakori esők mentették meg: ebből jutott vízhez és emiatt nem kapott hőgutát.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra