2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Különös lényt vetett partra a víz Új-Zélandnál

Különös lényt vetett partra a víz Új-Zélandnál
Különös lényt vetett partra a víz Új-ZélandnálCsak a feje maradt meg annak az állatnak, amelyet egy vihar után sodort partra a víz az új-zélandi Plenty-öbölben. A hivatalos meghatározása még folyamatban van, de egy szakértő szerint egy gyilkos bálna teteme lehet. A körülbelül 9 méteres, hatalmas fogakkal rendelkező tetemre Elizabeth Ann talált rá Pukehina Beach-en. Az oszladozó maradványok nagy részét homok fedte, és csak az állat koponyája maradt meg többé-kevésbé épségben. A megtaláló szerint a rejtélyes élőlényt valószínűleg valami megtámadhatta a tengerben.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Ann szerint az élőlényt valami megtámadhatta a tengerben. A helyiek nem tudják, hogy milyen állat lehet, ezért fényképeket küldtek az új-zélandi természetvédelmi hivatalba és egy akváriumba, hogy azonosítsák a maradványokat.
Anton van Helden tengeriemlős-szakértő azt mondta, hogy az uszonyok szerkezete alapján az állat egy kardszárnyú delfin vagy más néven gyilkos bálna lehetett, amely gyakorinak számít azon a környéken. A kardszárnyú delfineknek a felvételen látható állathoz hasonlóan hatalmas fogaik vannak, amelyek mérete elérheti a 8 centimétert.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra