2024.04.23. - Béla

5,2 méter hosszú a legnagyobb aligátor

Igazi szörnyet emeltek ki a vízbõl floridai halászok Halloween ünnepén. A rekordméretû, több mint ötméteres hüllõ a Washington-tóban élt.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Brit származású vadászok fogták ki a világ legnagyobbnak tartott aligátorát. Tres Ammerman és két társa a napokban indult hüllõvadászatra a floridai Washington-tóhoz, amikor útjukba akadt az 5,2 méter hosszú, kivételes példány. – Ez volt a legnagyobb hüllõ, amit valaha láttam. Amikor megpillantottuk a fejét, amint kibukkant a vízbõl, már tudtuk, valóságos szörnnyel akadtunk össze – idézte fel emlékeit Orlando Sentinel, Ammerman társa.

A gigantikus példány nem könnyen adta meg magát. – Futott, ugrált, forgott körbe- körbe, és próbált beleharapni a csónakunkba – mesélt a nagy küzdelemrõl Ammerman, a hobbivadász, aki Godzillának nevezte el zsákmányát.

Arnold Brunell, a floridai Halés Vadvilág Rezervátum biológusa is megvizsgálta a különleges állatot, és megerõsítette, hogy valóban rekorder: mintegy nyolc centivel hosszabb, mint az 1997-ben kifogott korábbi csúcstartó. Godzilla sorsáról még nem döntöttek, Ammerman szerint valószínûleg eladják.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra