2024.05.13. - Szervác, Imola

Békaháton a Balaton körül

Bartos Erika korunk legtehetségesebb és legsikeresebb gyermekirodalmi szerzõje. Erika, habár építészként diplomázott, sõt szakmájában is rendkívül sikeres volt, gyermekei születése után merült fel benne az írás gondolata. A legnagyobb példányszámban fogyó gyermekkönyvek fûzõdnek nevéhez, olyan idõtálló karaktereket álmodott meg, mint Bogyó és Babóca vagy Anna, Peti és Gergõ. Könyveit minden esetben saját maga illusztrálja, de ezek közül is kiemelkedik a "Balaton", mely pályájának elsõ gyurmakönyve - Erika minden jelenetet saját kezével formázott meg, és fotózta le.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A "Balaton" egy újabb csodálatos mese, egy utazás a magyar tenger körül, ahol a legkisebbeket az új hõs, Kurutty, a béka kalauzolja. A mese nem csak szórakoztat, hanem nevel is, hiszen a gyerekek játszva ismerhetik meg hazánk egyik legjelentõsebb vidékét.

A történet vonalát követve Erika különálló verseket is költött a fontosabb állomásokhoz, melyeket a kicsik kedvenc zenekara, az Alma Együttes zenésített meg a világ legkülönbözõbb tájairól való hangszereivel.

A "Balaton" címû kiadvány tehát egy olyan mesekönyv, amely a szokványos mûveknél egy teljesebb élményt nyûjt, hiszen a történetet a mese és a képek mellett zenével is kíséri.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra