2024.04.23. - Béla

Elözönlötték a rágcsálók a West Endet

A lámpaláz mellett úgy tûnik, más félelmekkel is meg kell küzdeniük a londoni színészeknek, a West End színházaiban ugyanis elszaporodtak az egerek, a patkányok és a bolhák - derült ki egy felmérésbõl, amelyet a színészeket képviselõ Equity szakszervezet készített.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

"Az eredmények még az edzettebb West Endieket is megdöbbentették" - fogalmazott jelentésében a szervezet. A megkérdezett színészek és rendezõk háromnegyede számolt be különbözõ kártevõk, köztük egerek, patkányok és bolhák rendszeres megjelenésérõl.

A felmérés eredményei azt sugallják, hogy minden este több mint hatszáz színész és rendezõ indul úgy munkába, hogy tudják: valószínûleg összetalálkoznak élõ vagy oszlásnak indult kártevõkkel - fogalmazott Christine Payne, az Equity fõtitkára.

"Aláírom, a West Enden sok színház öreg és nehezen karban tartható, de ez már több a soknál. Véget kell vetni ezeknek az aggasztó körülményeknek" - tette hozzá.

A felmérést 24 színház csaknem 350 színészének és rendezõjének részvételével végezték, a válaszadók közül többen világhírû elõadások részesei. A megkérdezettek közül volt, aki arról számolt be, hogy "munkahelyén" a padlót is szétrágták az egerek, ürüléket és kellemetlen szagot hagyva maguk után. Egy másik színész pedig elmesélte, hogy egy rúzson, amelyre elfelejtette visszatenni a kupakot, apró harapásnyomokat talált.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra