2024.04.19. - Emma

Patkányokkal egerek ellen

Újdelhi - Patkányokat vet be az egerek ellen a rendõrség India egy államában.

A hatóság örök gondja, hogy az egerek rendre megeszik mind a hivatalos jelentéseket, mind pedig a bizonyítékokat. (Emellett persze a parasztságnak sem kevés kárt okoznak a termés megdézsmálásával.)
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A harianai rendõrség már mindent bevetett az egérfronton, a leghagyományosabb csapdáktól egészen a legkorszerûbbekig, mégis vesztésre áll. Az egerek mindent megrágnak, köztük a legvastagabb anyagú mûanyagzsákokat is, amelyekben a lefoglalt narkót, alkoholt, fegyvert tárolják a rendõrségen. A gyilkosságok helyszínén talált perdöntõ bizonyítékok közül is sok egerek "bendõjében" végzi, fõként a ruhák.

Most végre megcsillant a fény az alagút végén: két patkány képében. Az egyik kapitányság háziasított fehér patkánypárt vásárolt közel ezer forintnyi rúpiáért, és esténként elengedi - ahogy kutyákat szokás - az irodákban.

A "rendõrpatkányok" remekül vizsgáztak: az egerek egyszerûen eltûntek. Ugyanakkor az õrzõ-védõ patkánypáros nem rágcsálgatja az iratokat, , igaz, sokkal jobb koszton tartják õket a rendõrök.

Hogy miért rettegnek az egerek a fehér patkányoktól, azt nem tudják a rendõrök, de nem bánják, mert az eredmény számukra a lényeg. Az albínó patkányokat egyébként egy állatkereskedõtõl vették, aki tudományos kísérletekhez ad el alanyokat.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra