2024.04.19. - Emma

Túl sokat vállalt, kiborult

Idegileg kimerült Both Zoli a vadállatbefogó! Nem lehet együtt imádott állataival!
Both Zoltán nyugtatókhoz nyúlt. Az elmúlt napok történései igen megviselték az állatbefogót, ami majdnem idegösszeroppanáshoz vezetett Zolinál.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Both Zoltánnak hiányoznak az állatok, ugyanis felesége kislánya közelében nem tarthatja a veszélyes hüllõket. Az állatok elhelyezése gyakori vitákat szült a házaspár életében, amitõl egyre feszültebb lett.

- Talán a magánéleti problémáimtól indult ki minden. Ráadásul több mindenbe belefogtam egyszerre: lakást felújítok, vezetni tanulok, autót vásároltam és gyereket nevelek. Holnap lesz a KRESZ vizsgám, nem tudom hogy teszem le ilyen ideg állapotban, az elsõ alkalommal is megbuktam rajta - mondta Zoli a ma.hu-nak, akire az elmúlt néhány napba igen rá járt a rúd.

- Ellopták a munkások a pénzemet, amíg a másik helységben vízvezetéket szereltem. 120 000 ezer forintot emeltek el, de nem tudom rájuk bizonyítani - fakadt ki Zoli, aki Zacher Gábor fõorvos segítségét kérte.

- Õ olyan sokszor megmentette az életemet, most is hozzáfordultam. Elmondtam a panaszaimat és felírt nekem nyugtatókat, amit szedek. Olyan idegállapotba kerültem, hogy nem bírok enni, folyamatosan hányok, többször ájulás közeli állapotba kerültem és nyolc kilót fogytam. Így nem tudok tanulni a pótvizsgámra - mondta Zoli, akinek a depressziója ellenében meg vannak a céljai: legközelebbi rekordkísérletében krokodilokkal fekszik össze.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra