2024.04.20. - Tivadar

Tüntettek az Olsen ikrek ellen!

Tüntettek az Olsen ikrek ellen!
Az állatokkal szembeni etikus magatartás hívei ismét kampányt indítottak az Olsen ikrek ellen. Az állatvédõk Hollywood egyik leghíresebb utcáján azért tiltakoztak, mert a lányok nem hajlandók lemondani a szõrmék viselésérõl. Nem elõször tiltakoztak az állatvédõk Mary-Kate és Ashley Olsen ellen. Az állatvédõk azért haragudtak meg az ikrekre, mert azok semmibe vették a szervezet azon kérését, hogy ne hordjanak többé bundát, illetve ne is használjanak fel szõrmét a kollekcióikban.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A csoport ezért kampányba kezdett Mary-Kate és Ashley ellen, a következõ szlogennel: „Bundát csodaszép állatok és ronda emberek hordanak.” Az ikreket ábrázoló posztert a Los Angeles-i Walk of Fame-en leplezték le. A szervezõk nem elõször hívták fel a figyelmet a gyerekszínészként befutott lányokra, már többször tiltakoztak az ellen, hogy nem hajlandók lemondani a szõrmék viselésérõl.

Az állatvédõk most megpróbáltak minél feltûnõbb helyet keresni, így Los Angeles Walk of Fame elnevezésû utcáján vonultak fel táblákkal a kezükben, és kihelyeztek egy hirdetõplakátot is az Olsen ikrek ellen.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra