2024.04.23. - Béla

Delfin mint esküvõi tanú

Danny Maxwell és Josephine Smart esküvõjén a megszokott anyakönyvvezetõn és a tanúkon kívül további tanúk is jelen lesznek. Az új-zélandi pár ugyanis több delfin társaságában fogad egymásnak örök hûséget.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

"Delfinkedvelõ család vagyunk" - mondja a võlegény. "Édesanyám is szereti a delfineket és rengeteg delfines tárgyunk van otthon" - teszi hozzá. "Én is azt gondolom, hogy nagyszerûek ezek az állatok. A delfinek a békét jellemzik számomra, amit magamnak és Dennynek is kívánok." - mondta el egyetértõen a menyasszony.

Így hát semmi akadálya nincs annak, hogy a karaoke partin megismerkedett pár furcsa módon kösse össze az életét. Az oltárnál várakozó võlegény helyett a menyasszony lesz az, aki - a hagyományos fehértõl eltérõen kékben - a delfinek között a medencében várakozik majd. A szokatlan eseményre egy delfináriumban kerül sor, amely természetesen a ceremónia alatt is várja a látogatókat. Egy hagyományt azonban az ifjú pár megtart: az eskü után megcsókolják majd egymást és szeretteiket: a körülöttük úszkáló delfineket.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra