2024.04.19. - Emma

Gondolkodás nélkül ugrott a 82 fokos vízbe a gazdi, hogy megmentse kutyáit

Gondolkodás nélkül ugrott a 82 fokos vízbe a gazdi, hogy megmentse kutyáit
Gondolkodás nélkül ugrott a 82 fokos vízbe a gazdi, hogy megmentse kutyáitSúlyos égési sérüléseket szerzett az a túrázó, aki a kutyáit akarta kimenteni egy melegvizű forrásból az Egyesült Államokban. A két kutya sajnos elpusztult, gazdájukat mentőhelikopterrel szállították kórházba a szokatlan baleset után. Az Idahóban lévő nemzeti parkban a Panther creek hőforrásokban normális esetben lehet fürdeni, most azonban szokatlanul forró a vizük. Valószínűleg a száraz idő miatt elzáródhattak a hidegebb tápláló források, így a máskor kevert vizű tavacska hőmérséklete 82 fokosra is felmehetett.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Bár a vulkanikus tevékenységről is híres területen táblák figyelmeztetik a kirándulókat, hogy csekkolják le a víz hőmérsékletét, mielőtt belemennek, ezzel a Paden McCormick nevű túrázó nem törődött. Amikor látta, hogy a vízbe ugró kutyái közül az egyik azonnal elpusztul, hogy a másikat mentse, ösztönösen utánaugrott a vízbe.

Az állatot azonban nem sikerült kimentenie, és ő is súlyos sérüléseket szenvedett. Amióta a nemzeti park működik — 107 éve —, nem emlékeznek hasonló balesetre. A mostani eset után újabb biztonsági intézkedésekkel akarják figyelmeztetni a látogatókat.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra