2024.03.29. - Auguszta

Kutyának képzeli magát Louie, a kismalac

Kutyának képzeli magát Louie, a kismalac
Kutyának képzeli magát Louie, a kismalacAz Egyesült Királyságbeli Gwynedd-ben él egy csüngőhasú malac, aki a Louie névre hallgat és más, mint a többi disznó. Louie abból a szempontból különleges, hogy inkább kutya módjára viselkedik, nem pedig malacként. A malac gazdája kutyákat készít fel akadályversenyekre, valószínűleg innen adódott a malac tehetsége és késztetése. Egy darabig csak nézelődött, majd beállt a sorba. Amikor a gazdája egy kutyával éppen gyakrolta az alagúton való átfutást, a malac is megcsinálta kéretlenül a feladatot. Ráadásul Louie jobban teljesített, mint a kutya.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Természetesen a gazdája le volt nyűgözve malaca teljesítményétől, így már a malaccal is tréningezett. Úgy is foglalkozott vele, mintha kutya lenne, a malac pedig kutya módjára végezte el a feladatokat. Akadályok alatt bújt át, ügyesen kerülgette a póznákat.

A csüngőhasú disznó mára már kutyát megszégyenítően megy végig egy pályán, befogadták a csapatba, és szinte kutyának számít.

A pályán kívül is szívesen tölti Louie kutyák társaságában az idejét. Szeret együtt sétálni a kutyákkal, de még a műanyag játékokat is visszaviszi a gazdájának.



Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra