2024.04.20. - Tivadar

Reklámszatyorba dobta ki az egyhetes kutyakölyköket egy dunavecsei nő

Reklámszatyorba dobta ki az egyhetes kutyakölyköket egy dunavecsei nő
Reklámszatyorba dobta ki az egyhetes kutyakölyköket egy dunavecsei nőBíróság elé állítási javaslattal él a rendőrség az ellen a dunavecsei nő ellen, aki szatyorba rakott nyolc kiskutyát, amik elpusztultak. A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály, Vizsgálati Alosztálya folytatott nyomozást állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. K. 23 éves dunavecsei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy augusztus 14-én vagy 15-én a családi házuk teraszán levő nyolc darab egy hetes kutyakölyköt összeszedte és azokat egy reklámszatyorba helyezte.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A szatyor fülét összekötötte, majd azt a sportpálya bejáratának közelébe letette úgy, hogy azon a csomót, amit korábban rákötött nem bontotta ki, majd onnan távozott. A kutyakölyköket 2014. augusztus 15-én találták meg, de a kutyusok már rövid időn belül elpusztultak.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben a nyomozást 2014. augusztus 21-én befejezte, az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal a Kunszentmiklósi Járási Ügyészségnek küldik meg.


(A kép csak illusztráció!)
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra