2024.03.29. - Auguszta

Mindkét orrát tudja használni a különleges németjuhász

Mindkét orrát tudja használni a különleges németjuhász
Mindkét orrát tudja használni a különleges németjuhászKülönleges születési rendellenességgel jött a világra Snuffles névre hallgató németjuhász, aminek egészséges társaival ellentétben két orra, így négy orrlyuka van. Mindkettőt külön tudja mozgatni, de egyedisége miatt senki nem akarja örökbefogadni. A szerencsétlen állatot egykori gazdája tette utcára, de ma már jó kezekben van: egy glagowi kutyamenhely fogadta be, ahol már keresik a jámbor eb új gazdiját. A menhelyen remélte a kutyus különcsége nem fog majd nehézséget okozni a gazdikeresés során.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

– Húsz éves pályafutásom alatt még nem láttam ilyen genetikai redellenességet, hogy mindkét orr tökéletesen funkcionáljon – magyarázta Angela McAllister állatorivos. A menhely menedzsere, Sandra Lawton sem találkozott még soha Snuffleshoz hasonló esettel.

Néhány családon csak azt láttam, hogy eljöttek megnézni, aztán majd lesz, ami lesz. Én a legjobbat akartam neki, szóval nem állt szándékomban holmi jött-menteknek a kezébe dobni őt. Eleget szenvedett így is. Egy férfivel azonban nagyon jól kijöttek, elmentek egyet sétálni. Mintha valami láthatatlan kötél tartotta volna őket össze. Fantasztikus érzés volt ezt látni" - mondta el Pamela Jackson a menhely egyik munkatársa.


Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra