2024.04.19. - Emma

Megrendezésre került az első White Dog Party Magyarországon

Megrendezésre került az első White Dog Party Magyarországon
Megrendezésre került az első White Dog Party MagyarországonMegrendezésre került az első White Dog Party Magyarországon, ahová rengeteg fehér kutya érkezett a gazdáikkal együtt. Több hazai sztár és kedvence is eljött az eseményre. Ott volt Debreczeni Zita és két kiskutyája, Aston és Martin, valamint Vincze Lilla és 18! éves kutyusa. Jelen volt még Bertók Maya és Miló Viki, akik szintén kedvenceikkel érkeztek az eseményre. A rendezvényen volt ügyességi- és szépségverseny, de még kutya futómaratont is rendeztek. A gazdik a jó társaság és a buli mellett orvosi tanácsokat is kaphattak.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Lehetett vásárolni tündéri ajándékokat és praktikus dolgokat egyaránt. A legjobban azonban mégis a kutyusok élvezték a programot, hiszen szabadon futkoshattak és játszhattak egymással. Volt szépségverseny és ügyességi megmérettetés is, amit mindenki nagyon élvezett.

Debreczeni Zita is két kis kedvencével érkezett a White Dog Partyra. „Négy hónapja vannak velünk a fiatalurak, Aston és Martin. A párommal egész nap kényeztetnénk őket, annyira, hogy az alapszabályokat is felrúgjuk miattuk. Amikor hozzánk kerültek, megbeszéltük, hogy nem alszanak velünk, de egyikünk sem bírta ki, így minden éjjelt egy ágyban töltünk. Még elég kajlák, mivel 6 hónaposak, de nagyon okos kutyák lesznek. Ők testvérek, de elég különböző a személyiségük, sőt a külsejük sem teljesen egyforma. Imádják egymást, nem is tudnak meglenni a másik nélkül, de az igazi boldogság, mikor mind a négyen együtt vagyunk!” mondta Debreczeni Zita, az újdonsült gazdi!
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra