2024.04.19. - Emma

Három év után került meg az elveszett kutyus

Három év után került meg az elveszett kutyus
Három év után került meg az elveszett kutyusHárom évvel ezelőtt egy nagybevásárlás során futott el a gazdája mellől Olivia, ám Patty Corbat sosem adta fel a reményt, hogy kedvence egyszer hazatér. A dél-floridai Wellington plázájánál eltűnt ebet az elmúlt évek során többen is látták a bevásárlóközpont környéken, de sehogy sem sikerült befogni a rémült állatot. Mint kiderült, Olivia – az eltűnése óta végig – a plázától mindössze 13 km-es körzetben kószálgatott, végül a benne lévő mikrochipnek köszönhetően bukkantak a nyomára. Patty az elmúlt években elszántan kereste kedvencét, plakátokkal járta folyamatosan a várost, de hiába.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Állatmentők azonban a napokban a 11 éves Oliviával állítottak be hozzá. Csapdába csalták ugyanis az ebet, megfürdették, és akkor bukkantak rá a mikrochipre, amellyel már gyerekjáték volt a gazdi beazonosítása.
„Felejthetetlen volt az a nap. Nagyon boldog vagyok, hogy visszakaptam” – hálálkodott a nő, aki el sem tudja képzelni, hogyan vészelte át kutyája az elmúlt 3 évet, hiszen senki sem gondoskodott róla. „A chip nélkül sosem kaptam volna vissza Oliviát” – tette hozzá.

Pattynek azért is volt fontos, hogy visszakapta az ebet, mert így legalább majd teljesíteni tudja férje kívánságát. A férfi ugyanis arra kérte a nejét, hogy ha már nem fog élni, gondoskodjon a kutyáról.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra