2024.04.19. - Emma

Emberi segélykiáltásnak hitték a kecske mekegését

Azt hitték egy férfi kiáltozik segítségért, közben kiderült: csak egy kecske igen hangos mekegését hitték segélykérésnek. Nem ez az első eset, hogy kecskehangot emberinek vélnek, mivel nagyon emberien tud „szólni” némely kecske.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Segítségért kiáltozó férfi hangjának vélték egy kecske igen hangos mekegését az Egyesült Államokban, és rendőrök indultak a bajba jutottnak hitt ember megsegítésére. Az eset Tennessee államban, Putnam megyében történt. Egy járókelő indította el az akciót, aki hallván a kétségbeesett kiáltásokat, telefonált a rendőrségnek. A diszpécser szintén fültanúja volt a hangoknak, és ő is emberinek vélte őket.

Azonnal járőr indult a megadott helyre, a rendőrök azt hitték, hogy kígyók között vergődő férfira bukkannak, ám ehelyett csak egy jó hangos kecskét találtak a hang forrásaként. Az állatot kerítéshez kötötték, aminek nyilvánvalóan nem örült a jószág, és ezért mekegett, ahogy a torkán kifért. Nem ez az első eset, hogy kecskehangot emberinek vélnek, mivel nagyon emberien tud „szólni” némely kecske.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra