2024.03.29. - Auguszta

Pamela Anderson a fókavadászat ellen kampányol

A bébifókák vadászata ellen kampányol a Reuters jelentése szerint Pamela Anderson, aki tegnap a párizsi kanadai nagykövetség elõtt vett részt a PETA állatvédõ szervezet által szervezett tiltakozáson. A vegetáriánus színésznõ Brigitte Bardot levelét adta át a kanadai nagykövetnek, amelyben a híres francia állatvédõ azt követeli, Kanada hagyjon fel a fókavadászattal. "Borzalmasnak találom a fókavadászatot, nemcsak kanadaiként, hanem emberként is" - mondta Anderson a sajtótájékoztatón, ahol a PETA petícióját is átnyújtotta a diplomatáknak.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A színésznõ - aki korábban meztelenül tüntetett egy bolt kirakatában - arra szólította fel a divattervezõket, bojkottálják a szõrmébõl készült ruhákat. "A fókavadászat 20 év óta nem mûködik, de most újra kezd elterjedni, mert felfedezték, hogy Kínában és Oroszországban új piacok nyílnak meg" - mondta a színésznõ, aki az eseményen egy megdöbbentõ videót is bemutatott. Andersonnak maga Brigitte Bardot is küldött egy üzenetet St. Tropez-i házából, amelyben megköszönte a segítséget.

"Te vagy az én Valentin-napi ajándékom, csókollak" - üzente az állatvédelem mellett elkötelezett francia színésznõ. Február 13-án és 14-én egyébként Pamela Anderson sztriptízmûsort adott Párizs La Crazy Horse klubjában (ahol korábban például Dita Von Teese és Beyoncé Knowles is bulizott), de errõl kitiltotta az újságírókat.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra