2024.04.20. - Tivadar

Nem jön ki a kedvencével? - Itt már csak a telepátia segít

Meglepõ módon oldja meg az állatok problémáit egy mexikói nõ: telepatikus úton kérdezi ki õket a gondjaikról, és segít rendezni konfliktusaikat a gazdival. A 37 éves, kétgyermekes családanya antropológia szakon végzett az egyetemen, így nem csak az állatok, de az emberek viselkedését is jól ismeri. Indián törzsekkel dolgozott szakmájában, és tizenöt éve tanulmányozza az alternatív terápiákat. Életterüket egy kutyával és egy teknõssel is megosztják, így közvetlen közelrõl van lehetõsége módszerét gyakorolni.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az Egyesült Államokban és Európában kialakult egy hálózat olyan emberekbõl, akik képesek telepatikus úton beszélgetni az állatokkal. Latin-Amerikában két ilyen személy ismeretes, egy brazil, és a mexikói Daniela, így meglehetõsen egyedinek mondható e képessége. Életében elõször egy disznóval vette fel a kapcsolatot, melyet másnap feláldoztak.

"Ahogy odaléptem a karámhoz, megéreztem, hogy üzenni próbál nekem. Hatalmas nyílást láttam rajta, és arra gondoltam, micsoda gyönyörû, intelligens állat" - mesélte. Másnap megölték a jószágot, és Daniela soha többé nem evett disznóhúst, nem sokkal késõbb vegetáriánussá vált.

"Kis ablak nyílt meg elõttem, hogy megérezhessem egy másik élõlény jelenlétét" - mondta. A kommunikációhoz elég, ha interneten egy fotót kap a kérdéses állatról, és pár szavas leírást a szokásairól. "Döbbenetes volt, olyan adatokkal szolgált, melyeket senki mástól nem tudhatott meg, csak a kutyámtól" - meséli egy újságírónõ, aki spánielje és az utcán talált keverék ebe miatt kereste fel az asszonyt.

A kezelésért 28 dollárt kell fizetni, de Daniela elismerte, hogy igazából nem azon van a hangsúly, hogy õ tud-e az állatokkal beszélni, vagy sem. A nagyobb munkát mindig az emberek jelentik, velük kell megértetni, hogy ahhoz, hogy jobb életük legyen kedvencükkel, az õ munkájukra van szükség, nekik kell változtatni.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra