2024.04.25. - Márk

Sziget 2011 - az Állatvédõk is Szigetelnek!

Sziget 2011 - az Állatvédõk is Szigetelnek!
Zöld Udvar - “Ha nem most, akkor mikor? Ha nem Te, akkor ki?” A fesztivál koncert és program kavalkádja alatt a Zöld Udvar a Sziget civil részlegének zöld oázisaként sok érdekes élményt, programot tartogat a látogatók számára.

Résztvevõ szervezetek: BOCS Alapítvány, Fair Világ Méltányos Kereskedelem Szövetség, Humanista Mozgalom, Jane Goodall Intézet, Levegõ Munkacsoport, NOÉ Állatotthon Alapítvány, Orpheus Állatvédõ Egyesület, Pécsi Zöld Kör, Régiók Fejlesztéséért Egyesület, Útilapu Hálózat – SCI Hungary, Védegylet Egyesület.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Közös zöld programok a Sziget 2011 alatt: Ökolábnyom-számítás, babláblabda készítés, világmentõ gyöngysor-fûzés, fotókiállítások, zöld totók és nyeremények, noécaching, ökoglobál aktivista filmvetítések, kerekasztal beszélgetések, Fair Trade kávézó, vitafórumok a chill-out sátorban - egyszóval szinte bármi, ami zöld.

Orpheus Állatvédõ Egyesület a Sziget 2011-en: az egyesület standjánál minden nap állatvédelmi szemléletformáló programokon lehet részt venni. A KiVauGyokÉn? kutyafajta felismerõ kvízjáték kutyafajták megismerése mellett lehetõséget ad egy jó játékra. A Vau-Vau kutyás memóriajátékban memóriádat teheted próbára. Játszani várunk egyénileg vagy csoportosan is! A legjobb eredményt elérõk állatbarát ajándékokat kapnak! Vendégeink a "SintértNE!" állatvédelmi kiállításon megtekinthetik a háziasított társállatokkal kapcsolatos problémákat. Iratkozz fel önkéntes csapatunkba a Szigeten! Bõvebb információk a www.zug.hu www.ebrendeszet.hu www.sinter.hu oldalainkon.

Te is lehetsz környezettudatos, természetvédõ, és felelõs állattartó!

A részletes napi programot a Sziget honlapján (http://www.sziget.hu/fesztival), a bejáratnál a programtáblán és a Zöld Udvarban is megtalálhatod!







Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra