2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Durva: Nyíllal lõtték fejbe a macskát

Durva: Nyíllal lõtték fejbe a macskát
“A gazdái elmondása szerint a macska két nappal korábban eltûnt, és amikor kinyitották neki az ajtót, akkor bement a házba. Ekkor vették észre legnagyobb megdöbbenésükre, hogy egy nyíl áll ki a macska fejébõl. A macska normálisan viselkedett, normálisan evett. Majdnem úgy nézett ki, mintha csak egy játéknyíl lenne” - mondta a Reutersnek a Santa Cruz-i állatvédelmi szervezet egyik embere, Todd Stosuy arról a környékbeli eltûnt macskáról, aminek a fejébõl a hét elején távolítottak el sikeresen egy nyilat. A macskát miután vasárnap a fejében a nyíllal hazatért, kórházba szállították, ahol altatás alatt eltávolították a fejébõl a nyilat.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

“A nyíl a macska fejének oldalán ment be, átfúródott a fülén, és a feje búbján jött ki. Úgy tûnik, teljesen elkerülte az állat agyát” - mondta Stosuy az operáció után.

Az ügynek egyelõre nincs gyanúsítottja, de egy állatvédelmis teljes munkaidejében azzal foglalkozik, hogy megtalálják, ki lõtt rá a kóborló macskára.

A macska gazdái nagyon megijedtek az állat megkerülése után, és úgy döntöttek, az állatot mostantól kezdve szobafogságra ítélik. “Nagyon izgága macskáról van szó, és folyton ki akar menni az utcára. De a gazdái úgy döntöttek, hogy mostantól szobamacska lesz. Szobafogságban van” - mondta Stosuy, a lelkiismeretes állatvédõ.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra