2024.04.16. - Csongor

Jól sikerült az Orpheus állatbarát karácsonyi programja

Jól sikerült az Orpheus állatbarát karácsonyi programja
A szegedi Dóm téri Advent karácsonyi vásárán szombat délután a segítségre váró állatoké / állatbarátoké / állatvédõké volt a fõszerep. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület rendezvényére, az Állati szép karácsonyi programra több száz érdeklõdõ volt kíváncsi. A Dóm Tér elõtti gazdátlan állatok felvonultatásán túl a nagysátorban bohócok, állatbarát interaktív színházi elõadás, és sok - sok állatos kiadvány, édesség, és ajándék várta az érdeklõdõket.

Gazdit keresnek a magára hagyott házi kedvencek!
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az Orpheus Állatvédõ Egyesület Ebrendészeti Telepén utcára kidobált / megunt állatok tucatjai keresik végsõ menedéküket, szeretõ gazdáikat! A www.ebrendeszet.hu oldalon, illetve a 20/360-98-46-os telefonszámon elérhetõk az állatvédõk, és informálódni lehet a négylábú védencekrõl is.

Az állatok megmentése rendkívül költséges feladat. Az állatvédõk várják támogató tagok jelentkezését: jól jön mindig 1-1 új kutyaház (vagy ahhoz szükséges faanyag), kutyák alá rongyok évente mázsaszám fogynak, élelembõl pedig sosincs elég... A kiemelkedõen közhasznú Orpheus Állatvédõ Egyesületet anyagiakkal is lehet támogatni. Az egyesület hivatalos számlaszáma: OTP 11735005-20489094. A személyi jövedelemadó 1%-át is örömmel fogadja állatmentõ munkájához az állatvédõ egyesület, a szervezet adószáma: 18464654-1-06.

Az Orpheus Állatvédõ Egyesület az állatok mentésén túl országos szemléletformáló munkát végez a környezettudatosság és a felelõs állattartás népszerûsítése érdekében. Kiemelkedõen közhasznú munkaként sintértelepek megszüntetéséért küzd, illetve tanácsadó munkát is végez.

Boldog, Békés, Állatbarát Ünnepeket Kíván az
Orpheus Állatvédõ Egyesület
kupon
www.zug.hu - Állatbarát Web Kuckó
www.ebrendeszet.zug.hu - Gazdikeresõ




Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra