2024.03.29. - Auguszta

Állateledel adomány rászorulók kis kedvenceinek

Állateledel adomány rászorulók kis kedvenceinek
Állateledel adomány rászorulók kis kedvenceinekMegmentett kutyusok, örökbe fogadott cicák tartását, illetve anyagilag rászoruló állattartók mindennapjait támogatta idén is az Orpheus Állatvédő Egyesület által biztosított 400 kiló száraztáp, konzerv, tasakos kutya-és cica eledel. Az állatbarát Mikulás és a krampuszok is segédkeztek december hónapban a Centerke Adományozó Központban, ahol sok más jótékonyság mellett az állatvédők segítő akciója is fontos szerepet kapott.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Egész évben támogatjuk az állatmentést, a mentett állatok tartását, ivartalanítását, gazdához juttatását. Seres Zoltán egyesületi elnök elmondta, hogy az egész éves állatvédelmi segítségnyújtáshoz a december havi támogatás csak csepp a tengerben. Mindenkit arra buzdít az állatvédő egyesület, hogy aki csak teheti, segítsen a rosszabb helyzetben élők mindennapjaiban. Ne csak karácsonykor, ha lehet, egész évben.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület várja kutyatáp, cicaeledel, kutyaház, állatjátékok, póráz - nyakörv, és egyéb állatos dolgok felajánlóit. Egész évben részt vállalunk az állatok megmentésében.

Állatvédelem: mentett kutyacsalád

Sok az utcáról megmentett kutya, cica

Kutyaeledelt, cicatápot, állattartást segítő adományt hozott örökbefogadóknak, ideiglenes gazdiknak, illetve rászorulóknak az állatbarát Mikulás

Kik is vagyunk? Az Orpheus Állatvédő Egyesület 1999 óta közhasznú állatvédelmi, környezetvédelmi egyesület. Több programunk működik, melyek révén közvetett módon is állatok ezreinek megmentésében vállalunk szerepet. 1999-óta állatvédelmi szemléletformáló programunk az országban elsők között indította el a környezettudatosságért - a felelős állattartásért működő előadásokat. Ingyenes kiadványokkal (képeslapokkal, matricákkal, plakátokkal, ismertető anyagokkal) segítjük az iskolákban folyó oktatást, illetve a tanórán kívüli környezettudatosságot segítő szemléletformálást. Pályázatokat, versenyeket szervezünk - támogatunk, hogy a felelős állattartást segítsük. A sintértNE! programunk révén 2006-ban megszüntettük az addig állatkínzó gyepmesteri telepet. Támogatjuk az utcára dobott állatok mentését, gazdikeresőt, egészségügyi ellátást. Évente 500-800 állat megmentésében vállalunk szerepet. Sikeres az állatvédelmi PR tevékenységünk, évente több tucat ismertető cikk, állatvédelmi sajtóanyag kerül a médiába, melyet aztán mutációk százai révén dolgoz fel a sajtó, ezzel segítve az állatvédelem célkitűzéseit. Több tucat állatvédelmi weboldalt, közösségi oldalt, közösségi csoportot üzemeltetünk, ahol az információk áramlása mellett megmentett kutyák - cicák - házi kedvencek százai kerülnek gazdihoz. Egyesületünk indította el az ország első állatbarát weboldalát, a Állatbarát Web Kuckó oldalt. Részt vállaltunk az Nemzeti Állatvédelmi Program kidolgozásában, segítjük emellett az önkormányzatok állattartási rendeleteinek állatvédelmi célú reformjait. Segítjük az állatmenhelyek, állatvédő egyesületek működését, adományok szervezésével, állatvédelmi adományozással.

Kérjük támogassa az állatvédelmet, az állatvédelmi tevékenységet!

1. Állatmentés Támogatása: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.

2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
Köszönjük!

3. Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

4. PayPal adomány fogadása itt: info@zug.hu

Állatvédő Egyesületünk 1999 óta közhasznú állatvédő feladatokat lát el. Ismerje meg a www.orpheus.hu oldalon egyesületünk fontos tevékenységeit.
Csatlakozzon az állatbarátokhoz: www.facebook.com/AnimalPolice és Gazdikereső: www.ebangyal.hu oldalon, gazdikereső csoportunk a https://www.facebook.com/groups/gazdikeresooldalon érhető el.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra