2024.03.29. - Auguszta

Köszönjük támogatóink segítségét - állatmentő kutyakarácsony

Köszönjük támogatóink segítségét - állatmentő kutyakarácsony
Köszönjük támogatóink segítségét - állatmentő kutyakarácsonyAz Orpheus Állatvédő Egyesület évente 800 bajban lévő, kidobott kutyát és cicát ment meg. Sok megunt házi kedvencet dobnak utcára, nagyon sok a felelőtlen állattartó. Az állatok megmentését segítő embertársaink támogatását hálás köszönettel fogadjuk. Sokan a védencek táplálásában vagy éppen gyógykezelésében nem tudnak segíteni, örömmel fogadunk már nem használt nyakörveket, pórázokat, kutyaházat. A Magyarországról hívható 13600-as adományvonalon, a 99-es melléket tárcsázva is mód van az állatvédelmet 250 Ft-al támogatni. Sok kicsi sokra megy, a legapróbb támogatás is óriási segítség. Köszönjük szépen!
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Támogatásodat eljuttathatod az Állatvédelmi Központba személyesen vagy postai csomag révén is. Címünk: Orpheus Állatvédő Egyesület, 6720 Szeged, Roosevelt tér 5. (Magyarország)

Orpheus Országos Állatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület
www.zug.hu - Állatbarát Web Kuckó
Ebangyal - Állatok mentése és Gazdikereső
www.sinter.hu - SintértNE! Állatvédelmi Program

Adó 1%: felajánláshoz adószám:
18464654-1-06

Támogassa az állatok megmentését!
Számlaszám: OTP. 11735005-20489094

(Alkalmi vagy rendszeres segítsége révén kerülnek jobb sorba az utcáról megmentett állatok, köszönjük!)

Fogadjon örökbe egy megmentőre váró négylábút!






Ha Te is szíveden viseled a kóbor állatok sorsát, jó ember vagy! Állatbarátként, állatvédőként, állatmentőként, felelős gondolkodóként sokat tehetsz azért, hogy az utcára kidobott, bajban lévő állatok száma csökkenjen. Sok a gazdára váró kis kedvenc (örökbe fogadható kutya - cica). Sorsuk jobbra fordulásáért, s az emberi közömbösség, butaság, kegyetlenség megszüntetéséért tehetsz Te magad is! Nagyon sok az állatkínzás, az ingyen elvihető kutya, az eladó macska, a megvásárolható - ingyen hirdetett házi kedvenc. Hazánkban sokan dolgoznak azért, hogy csökkenjen a kóbor állatok száma, s hogy az emberek ne tárgyként kezeljék az állatokat, de minél több segítséget kapnak ehhez, annál hamarabb érhetjük el együtt a pozitív változást. A magyarországi menhelyek állami támogatást nem kapnak, mindössze állatszerető emberek tárgyi adományaiból, pénzügyi segítségéből, a felajánlott adó egy százalékból, adományvonalakon adható támogatásokból tartják fenn magukat. Az állatotthon támogatása, az állatmenhely segítése fontos feladat. A legapróbb felajánlás is nagy segítség, hiszen sok kicsi sokra megy! Ha bajban lévő állatot, kidobott kutyát - cicát látsz, keresd a legközelebbi állatvédő szervezetet, egyesületünket.

Állatvédő, élő állatok ajándékozása helyett

Segítséged, egész éves figyelmed, támogatásod, adó 1 százalék felajánlásod a megmentett kutyák és macskák nevében is hálásan köszönjük! Segítségeddel állatotthonunk, állatmentő tevékenységünk, állatvédelmi feladataink válnak sikeresebbé! Az eredmények támogatóinkkal közösek! Köszönjük!
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra