2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kutyaházat kaptak az állatvédelmi központ védencei

Kutyaházat kaptak az állatvédelmi központ védencei
Az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatvédelmi központja az utcán bajba került állatok mentésével foglalkozik. A nagy hidegre valótekintettel egyre több az utcára dobva legyengült, bajban lévõ négylábú. Folyamatosan jönnek kisebb tápadományok, itató / etetõ tálak, de most Erki Tamás segítõnek köszönhetõen tíz kutyaházzal lett a kutyák tartási helye gazdagabb. Kutyaházanként egyszerre 2-3 négylábú tud menedékre lelni a kemény mínuszok elõl, így a támogatásnak az állatvédõk nagy hasznát veszik.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Sok állat végzi utcára kidobva...
Sokan felelõtlenül vesznek magukhoz házi kedvenceket. Az állatok tartása idõt, pénzt, tartási helyet igényel. Az örömteli pillanatok után a szürke hétköznapokban sokan belefáradnak az állattartásba, és egyszerûen utcára dobják a háziállataikat. Az állatok az utcán szaporodnak, és a legtöbb esetben pusztulás várja õket. A 2004. évi X. törvény szerint állatokat kidobni bûncselekmény, melyért letöltendõ börtön is kapható.

Gazdit keresnek a magára hagyott házi kedvencek!
Az Orpheus Állatvédõ Egyesület Ebrendészeti Telepén utcára kidobált / megunt állatok tucatjai keresik menedéküket, szeretõ gazdáikat! A www.ebrendeszet.hu oldalon, illetve a 20/360-98-46-os telefonszámon elérhetõk az állatvédõk, és informálódni lehet a négylábú védencekrõl is. A hidegre való tekintettel takarók, tálak, eledel támogatókat örömmel fogadnak az állatmentõk. Aki pénzadományt szeretne küldeni az állatok mentéséhez, az az Orpheus Állatvédõ Egyesület hivatalos 11735005-20489094 (OTP) számlaszámán megteheti a befizetést. Az állatok védelmére a személyi jövedelemadó 1%-a is felajánlható. Adóbevalláskor az egy százalék felajánló résznél a 18464654-1-06 adószám megadásával az állatok mentését lehet úgy támogatni, hogy az közben nem kerül semmibe sem.


Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra