2024.03.29. - Auguszta

Leharapta gazdájának lábújját a kutya, ezzel mentette meg az életét

Leharapta gazdájának lábújját a kutya, ezzel mentette meg az életét
Gyors józanodásban és még fájdalmasabb ébredésben volt része annak az amerikai férfinek, aki részegen aludt el a nappali kanapéján.

Kutyája ugyanis leharapta a lábujját. Akkor még nem tudta, hogy az állat ezzel megmentette az életét. A Michigan állambeli Rockford városában élõ Jerry Douthett részegen terült el a nappali kanapéján. Felesége Rosee hagyta pihenni, de nem sokáig tartott a békesség. Az asszony ugyanis egy éktelen ordítást hallott, majd azt, hogy „a lábujjam, oda a lábujjam”.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Kiderült, hogy a pár Kiko névre hallgató Jak Russelje leharapta a 44 éves férfi lábujját. A kórházban volt nagy meglepetés, mert a vizsgálat során kiderült, hogy Jerry 2-es típusú cukorbetegségben szenved.

A kérdéses ujjam már hónapok óta duzzadt és fertõzött volt, és bûzlött, de nem tudtam, mitõl, így inkább rejtegettem – mesélte Jerry. – Utólag visszagondolva, már emlékszem, ha olyan barátokhoz mentem, ahol volt kutya, mindegyik a lábamat szimatolta.

Douthett most már tudja, ha elhanyagolják, a 2-es típusú cukorbetegség szövõdményei rontják az életminõséget és megrövidítik az életet.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra