2024.04.20. - Tivadar

Talált kutyát mentett Balogh Edina, a Barátok Közt sztárja

Talált kutyát mentett Balogh Edina, a Barátok Közt sztárja
Példát mutatott "Kinga"

Balogh Edinának (25) köszönheti életét egy kutyus, akire a Barátok közt színésznõje egy buszmegállóban akadt rá. A sorozat Kingájáról köztudott, hogy nagy állatbarát, otthonában két kutyus is élvezheti a gazdi hatalmas szeretetét.

Edina a napokban éppen hazafelé tartott párjával, amikor egy buszmegállóban egy láthatóan beteg német juhászt pillantott meg.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

– Már messzirõl láttam, hogy valami baja van, gondoltam, elütötték, mert a lába be volt vizesedve, és a csípõjét is nehezen tudta mozgatni. Ráadásul a tûzõ napon teljesen kitikkadt – mondta a Blikknek Balogh Edina, aki persze azonnal megitatta az állatot.

– Biztos voltam benne, hogy van gazdája, csak nem tud hazamenni a sérülései miatt. Az állatmentõket hívtuk, akik segítettek bevinni a kutyust az Illatos úti ebrendészetre. Az állatorvosom, dr. Kozma Tamás – aki egyébként az ebremdészeti telep igazgatója is – megvizsgálta, és szerencsére azonnal felismerte az állatot – mondta Edina, aki nem csupán a kutyus életét mentette meg, hanem gazdáját is megóvta egy hatalmas veszteségtõl.

– Nem is tudjuk, milyen nagy szüksége van egy kiszolgáltatott állatnak a mi segítségünkre.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra