2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Autóban élt, 23 kutyával és macskával

Autóban élt, 23 kutyával és macskával
A 66 éves Carol Lynette Samuelst valószínûleg meg is büntetik, mivel nem megfelelõen bánt az állatokkal. A nõ bevallása szerint korábban sikeres macskatenyésztõ hírében állt, azonban a gazdasági válság õt sem kímélte és katasztrofális anyagi helyzetbe került. Állítása szerint arra kényszerítették, hogy kiköltözzön a 1,5 millió dollárt (nagyjából 300 millió forint) érõ otthonából, ezt követõen pedig nem maradt más választása, mint beköltözni a saját autójába. Ide vitte magával azokat a macskákat, amelyeket "gyermekeiként" szeret.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az RSPCA állatvédõ szervezet egyik munkatársa elárulta, hogy az asszonyra tavaly szeptemberben bukkantak rá egy bevásárlóközpont parkolóházában (12 macska és 11 kutya társaságában), miután valaki bejelentést tett. Az állatok ketrecekben voltak az autó hátsó ülésén, illetve a csomagtartóban.

A szerencsétlenül járt Carol Lynette Samuels elmondta, hogy rengeteg dolgot veszített el az elmúlt idõben, azt azonban nem akarta, hogy az állatok is elkerüljenek mellõle. "Csak õk maradtak nekem, olyan, mintha õk lennének a családom" - magyarázta az asszony a lap hasábjain.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra