2024.04.20. - Tivadar

FotoZoo – kézhez szokott vadállatok

FotoZoo – kézhez szokott vadállatok
Szerdától egészen november végéig látható az a fotókiállítás, amely a naturArt „Az Év Természetfotósa 2009” fotópályázat „FotoZoo” kategóriájába beküldött képek legjobbjait vonultatja fel. A képek állatkertben, vadasparkban, vagy más helyszínen, de mindenképpen úgynevezett kontrollált körülmények között készültek. A nagy hagyományokkal rendelkezõ pályázat az idei évben – a naturArt Magyar Természetfotósok Szövetsége és a Fõvárosi Állat- és Növénykert együttmûködése nyomán – egy új kategóriával bõvült.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A „FotoZoo – kézhez szokott vadállatok” elnevezésû kategóriában „kontrollált körülmények között”, tehát állatkertben, vadasparkban élõ állatokról, vagy akár kézhez szoktatott kedvencekrõl készült alkotásokkal lehetett pályázni. A beküldött képek közül a huszonhat legjobb alkotást tekinthetik meg a látogatók a Barlangteremben helyet kapott tárlaton, amelyet Radisics Milán, a naturArt Magyar Természetfotósok Szövetségének elnöke, valamint dr. Persányi Miklós, a Fõvárosi Állat- és Növénykert fõigazgatója nyitott meg. A kiállítás november 30-ig látogatható.

A beküldött képek közül a naturArt zsûrije Szabó Endre Jánosnak (Tura) „Szigorú tekintet” címû képéért a kategória III. díját, Laki Zoltánnak (Budapest) „Kukucs” címû képéért a II. díjat, Kiss Ágnesnek (Pusztaszer) pedig a „Csirik és a gombák” címû képért a FotoZoo kategória elsõ díját ítélte oda. A díjakat november 3-án kedden – a többi kategória díjazásával egy idõben – adták át az alkotóknak a Magyar Természettudományi Múzeumban megtartott díjkiosztón.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra