2024.03.29. - Auguszta

Autóba szorult a tolvaj medve - fotóval!

Autóba szorult a tolvaj medve - fotóval!
Az USA Colorado államában egy házaspár éjjel arra lett figyelmes, hogy autójukat éppen ellopni próbálják.

Azonnal rendõrt hívtak, akiknek sikerült azonosítani az autótolvajt: egy medvét.

Néhány éve egy, a mostanihoz nagyon hasonló eset is történt a környéken. Egy medve jóformán lebontott egy autót, mert odabent ottfelejtett joghurtokat fedezett fel.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az eset éjjel fél háromkor történt. A pár hangokra lett figyelmes, majd azt látták, hogy az autójukban világos van, és az egész kocsi mozog. Rögtön arra gondoltak, éppen autótolvajokat érnek tetten, és értesítették a rendõrséget.

A kiérkezõ rendõröknek azonnal világossá vált, hogy a tolvaj nem más, mint egy fiatal feketemedve. Miután pár fényképet készítettek, kinyitották az ajtót, mire a betolakodó elszaladt.

- Ez a medve annyira intelligens volt, hogy sikerült neki kinyitnia az autót. Bent aztán annyit fészkelõdött, hogy valahogy lenyomnia a gombot, és így beszorult a jármûbe – magyarázta Kevin Dougherty seriff.

Hozzátette, hogy ilyenkor, a hibernációjuk elõtt a medvék mindent felfalnának, és ezért portyáznak a parkoló autók közt, hátha a tulajdonosok hagytak benne valami elemózsiát. Elmesélte azt is, hogy néhány éve egy, a mostanihoz nagyon hasonló eset történt a környéken. Egy medve jóformán lebontott egy autót, mert odabent ottfelejtett joghurtokat fedezett fel.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra