2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Brutális állatkínzás Pakson (szörnyû képekkel)

Brutális állatkínzás Pakson (szörnyû képekkel)
Több napig lehetett a föld alatt...

Nem tesznek feljelentést az állatvédõk Pakson, ahol élve temettek el egy kutyát múlt héten. Az állatot elõtte felakasztották és kiszúrták mindkét szemét. Ezután egy külterületre vitték, ahol beásták a homokba.

Egy járókelõ talált rá a legyengült, riadt ebre. Megpróbálták megmenteni, de nem sikerült. Az állatkínzás 5 éve bûncselekmény itthon.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Gál Tiborné, a Paksi Állatmenhely vezetõje a Független Hírügynökségnek szerdán az mondta: nem látja értelmét, hogy feljelentést tegyen a rendõrségen az ügyben. Csak az idejét vesztegetné vele, szerinte lehetetlenség lenne megtalálni azt, aki megkínozta a kutyát.

A négylábút Paks külterületén egy homokdomb alá ásták el, élve. Csak az orra látszott ki. Miután megtalálták, kiásták a homokból. Akkor látták, hogy a kutya mindkét szemét kiszúrták. Az állkapcsa eltört, a nyakán kötélnyomok voltak. Több napig lehetett a föld alatt, de amikor kivették, még életben volt. Inni, enni adtak neki, majd orvoshoz vitték, ahol megpróbálták megmenteni.

A kutya életéért napokig küzdöttek a dunaföldvári állatkórházban, de miután lebénult a nyelõcsöve, el kellett altatni. Az állatkínzás 2004 óta számít bûncselekménynek Magyarországon. Hogy azóta hány esetben indult eljárás, nem tudni, mert ezt sehol sem összesítik egyelõre.




Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra