2021.06.23. - Zoltán

Pályázati kiírás a Nagy Terv logójára

Pályázat tárgya: a Nagy Terv mozgalom kabala (logója, totem állata, jelképe, emblémája, példaképe, talizmánja, bálványa) figurájának megtervezése.A "figurának" képviselnie kell a természetvédelem eszméjét, méltónak kell lennie a Nagy Terv által képviselt gondolatokhoz. Célunk, hogy a "figura" segítségével kedvet csináljunk a legkisebbeknek is, játékos formában a nagyobbaknak is kedvence legyen. A "figurának" a késõbbiek során a mozgalom jelképévé kell válnia.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A pályamunkák között elõnyt élvez az a munka, amelyik alkalmas térbeli animálásra, (mert elsõsorban a honlapon lesz látható és ott fog mozogni, úgy mint pl..: az Office segédek).
Pályázat beadásának módja: A4-es méretû rajzlapokon 1-1 darab rajz. 1-sõ lapon a "figura" alaphelyzetben ábrázolva, további minimum 5 lapon (maximum 10 lapon) a "figura" különféle helyzetekben ábrázolva, megmozgatva, a Nagy Terv mondanivalóinak, feladatainak megfelelõen. Fehér lapon, fekete és további maximum 3 szín felhasználásával készüljön. További maximum 5 lapon szerepelhetnek ajánlások kulcstartónak, kabala figurának, pólón, sapkán, reklámfelületen stb. való elhelyezés esetére.

Pályázat beküldésének határideje: 2006. április 20. (postabélyegzõ)

Pályázat beküldésének módja: postai úton A pontos postai címet március elején közöljük.
Pályázaton résztvehet: mindenki aki nem hivatásos mûvész (nincs mûvészeti diplomája), nem töltötte még be a 30. életévét.

Pályázat elbírálása: április hónap során, a Nagy Terv csapatának tagjai

Pályázat eredményhirdetése: április vége felé, a Nagy Terv honlapján

Pályázat nyertesének díjazása: A díj egyenlõre csak eszmei, mert a honlapon mindenki rendszeresen láthatja és feltüntetjük az alkotó nevét jól látható helyen.

A pályamunkák terveink szerint kiállításon is bemutatásra kerülnek, ahol (ha a támogatóink nagyvonalúságról tesznek tanúságot), akkor további tárgyi díjak is kiosztásra kerülnek.
A pályázat beadásával a pályázó lemond minden további jogról és eláll minden további követeléstõl a pályamunkájával kapcsolatban. A Nagy Terv fenntartja a jogot több pályamunka együttes felhasználására és szükségleteinek megfelelõen a további animálására. A pályázat feltételeinek megváltoztatására a Nagy Terv a jogot fenntartja. A pályamunkákat nem áll módunkban visszajuttatni az alkotójának a verseny után. Jogi út kizárva.

A szervezet honlapja <<<
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra