2024.04.19. - Emma

Vásárolj tudatosabban kedvenceidnek!

Hazánkra is igaz, hogy rengeteg háztartásban megtalálható valamilyen házi kedvenc. Legyen szó a legtöbbek által tartott kutyákról vagy macskákról, esetleg valamilyen madárfajról, a gazdáik nagyon jól tudják, hogy az ezzel járó költségek meglehetősen magasak lehetnek. Sok állatfajnál szükség lehet valamilyen fekhelyre, alomra, szállítóeszközre, játékra, a táplálékról pedig nem is beszélve.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A magas költségek ellenére sokan abba a hibába esnek, hogy a heti bevásárlás során az ilyen jellegű kiadással nem kalkulálnak. Hirtelen jut csak eszünkbe például bevásárlás közben, hogy egyébként a kedvencünknek is kellene venni valamilyen élelmet, és a hozzánk legközelebb lévőt levesszük a polcról. Pedig napjainkban már óriási választék áll az állattartók rendelkezésére. A szupermarketek ilyen termékeket áruló részlegeinek köszönhetően és a tematikus, kizárólag állatokra specializálódott áruházak révén rengeteg akció érhető el a vevők számára. Így az éppen szükséges eszközt vagy táplálékot a számunkra legkedvezőbb áron, tudatosan tervezve szerezhetjük be.

Sokan mondanák erre, hogy épp elég átlapozni az élelmiszerboltok nyomtatott akciós újságjait, a tematikus áruházak szóróanyagaira egyszerűen már nem marad idő, nem is beszélve arról, ha az ő anyaguk el sem jut hozzánk. Ez a probléma nem merül fel, ha az ujsagomat.hu weboldalt használjuk, ahol nagyon sok, kisebb és nagyobb üzlet akciós újságját elérhetjük egy helyen. Ráadásul már kifejezetten háziállatokra specializálódott boltok reklámanyagai is megtalálhatók az oldalon, mint például a Fressnapf vagy az AlphaZoo. Ennek a webes felületnek a segítségével könnyen tervezhetővé és összeköthetővé válik a számunkra és kedvenceink számára fontos termékek kedvezményes áron való megvásárlása. Így tovább növelhetjük megtakarításainkat és a kutyaeledelekre vagy a macskaalmokra szóló akciókba sem véletlenül futunk csak bele.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra